a gyengébb képességűeknek megismétlem surdapapa 2 sorát:
"június 15ig lehet beküldeni!
a képek utána kerülnek ki!"
ezen mi nem elég érthető?
(Ez egy válasz hunlimo1980 üzenetére (2008. 06. 04. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 04. szerda 14:35
(Ez egy válasz hunlimo1980 üzenetére (2008. 06. 04. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
nagygyon okos a marketing seracok
huzzatok a feltoltest meg vagy 2 hetig hadd jojjon vissza minden egyes erdeklodo minden egyes nap es klikkoljon sokat
huzzatok a feltoltest meg vagy 2 hetig hadd jojjon vissza minden egyes erdeklodo minden egyes nap es klikkoljon sokat
nem is tudom...
én már nem értem, h ha valami egyértelműen ki van írva utánna is miért kérdezgetik ugynazt
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2008. 06. 07. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 10:13
én már nem értem, h ha valami egyértelműen ki van írva utánna is miért kérdezgetik ugynazt
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2008. 06. 07. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
a gyengébb képességűeknek megismétlem surdapapa 2 sorát:
Szintúgy kíváncsi vagyok hogy a környék is képviselteti e magát
nagyon várom
Sziasztok!Mi csináltunk képeket,de sajnos a kedvesem meggondolta magát...igy remélem Tatabányán lesz bátor csajszi aki képviseli városunkat
))
))
estig még van időd rá beszélni
és ha kitakarjátok a megfelelő dolgokat akkor még azonositani sem tudják... (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 15. vasárnap 15:15
és ha kitakarjátok a megfelelő dolgokat akkor még azonositani sem tudják... (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Mi csináltunk képeket,de sajnos a kedvesem meggondolta magát...igy remélem Tatabányán lesz bátor csajszi aki képviseli városunkat
))
))
Már nagyon kiváncsiak vagyunk a beküldőkre reméljük jó sokan küldtek be képeket előre is gratulálunk a nevezőknek
és 00.00kor elvileg már láthatóak is lesznek? érdemes még ezt az órát kivárnom? vagy inkább majd holnap?
Nem, mivel 15-e éjfél a határidő.
De egyébként is kell némi idő, amíg helyrerázzuk a beküldött anyagokat (logózás, méretezés, stb), arra is számolhatsz pár órát.
(Ez egy válasz jani182 üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 15. vasárnap 22:54
De egyébként is kell némi idő, amíg helyrerázzuk a beküldött anyagokat (logózás, méretezés, stb), arra is számolhatsz pár órát.
(Ez egy válasz jani182 üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
és 00.00kor elvileg már láthatóak is lesznek? érdemes még ezt az órát kivárnom? vagy inkább majd holnap?
Itt van mindjárt 10 óra és semmi!!!
Kiváncsian várom kicsi régiónk képviselőit. Hajrá Magyarok!
mindjárt dél......és még mindig semmi.
ha én így dolgoznék,már kirúgtak volna
)))
(Ez egy válasz actre üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 09:45
ha én így dolgoznék,már kirúgtak volna
)))
(Ez egy válasz actre üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt van mindjárt 10 óra és semmi!!!
Senki nem mondta, hogy másnap indul a szavazás, a kiírásban sem szerepel így. De a szokásos 1 hetes hosszabításra most is szükség van.
csak a szokásos. még egy hét, hogy többen jelentkezhessenek
Többen?
Majdnem, hogy semennyien... A mostani versenyünk valamiért nem ért célba, a nevezések száma elszomorítóan és hihetetlenül kevés. Páran kértek még egy hetet, és akkor beküldik... Reménykedjünk!
Majdnem, hogy semennyien... A mostani versenyünk valamiért nem ért célba, a nevezések száma elszomorítóan és hihetetlenül kevés. Páran kértek még egy hetet, és akkor beküldik... Reménykedjünk!
Na ne máááár :(((( én küldtem be sorozatot :S olyan gáz h kell még egy hetet várni arra h lehessen rájuk szavazni :(( gyerünk emberek nehogy csekély érdeklődésre való tekintettel lefújják a versenyt!
azt meg lehet kérdezni h hányan jelentkeztek eddig?
..és akkor ez most azt is jelenti,hogy a pályázókat (már aki van) is csak 1 hét múlva lehet látni???
A verseny és szavazási rendszer jellegéből adódóan igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 12:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4305)
..és akkor ez most azt is jelenti,hogy a pályázókat (már aki van) is csak 1 hét múlva lehet látni???
Elképesztő. Az oldal véleményem szerint vesztett színvonalából, mióta Kovi a diri. De ez csak az én véleményem. (Gondoltam hogy azért van meghosszabbítva a nevezési idő, mert nem jött elég pályázat.) Mi viszont elég régóta várjuk.
További szépet mindenkinek
További szépet mindenkinek
Megint vártunk egy hetet aztán majd gondolom ma vagy holnap megint meghosszabítját egy héttel vagy torlik az egészet!!!Remélem azért már lesz elég pályázó és megérte várni

iNfeSter

matea74
Beata