Igényes bisex srácot keresünk . Jó ha van helyed ! Aktív vagy uni legyél . Nem a hölgy kényeztetése elő szempont . A
Fiúk közti játékon lenne inkább a hangsúly de a hölgytag is részt venne igénye szerint a kényeztetésben . Értelmes normális kinézető férfit keresnénk .
Fiúk közti játékon lenne inkább a hangsúly de a hölgytag is részt venne igénye szerint a kényeztetésben . Értelmes normális kinézető férfit keresnénk .
Szerda délelőtt valaki aki szeretne szájba dugni Zuglóban hely van.
Szopnék szophatnék Bp írj ✅
Sziasztok, volt valaki péntek éjszaka a Magnumban a naked partyn? Volt egy fiatal sportos srác a jóval idősebb párjával. Tudtok erről a srácról valamit? Név, Fb, elérhetőség, ilyesmi? Írjatok privátban. Köszi
"Szopatható" Ilyen magyar szó nincs. Mit akartál írni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 15:25
Törölt felhasználó (4682406)

Holnap délutánra keresek szopatható uni passzív fiut Budapesten. Helyel rendelkezők előnyben.
Most valaki?
13kerbe felszopót keresek
Sziasztok, holnap délelőtti órákban aktív pasi vagy pár/hölgy Miskolc-Komárom útvonalon?
Sziasztok. Veszprémi vagy közeli passzív srácot keresek.
ma meg valaki bprol kolcsonos oralra
?

Nők, 3ik beszallonak is vagy kis fasz szopasra elérhető vagyok ma Bpn ejszaka! Labfetish es pisiszexben is benn vagyok!
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hali! Mostanában valaki? Bp.
Bő spermájú nem kövér fiút leszopnék.
Helyem van, itazni tudok.
Helyem van, itazni tudok.
Sziasztok!
Ma délelőtt tudnák fogadni aktív urat. Női fehérneműs bi vagyok.
Ma délelőtt tudnák fogadni aktív urat. Női fehérneműs bi vagyok.
Két egymással játszadozó pasit néznék közelről, lehet, hogy be is segítenék!
Tiszafüred környékén van aktív srác?
Szopnék holnap Bicskén vagy Tatabányán
Én is végignézném két pasi orális játékát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 07:18
Törölt felhasználó (4491172)

Két egymással játszadozó pasit néznék közelről, lehet, hogy be is segítenék!
Holnap reggel keleti wc?