Sziasztok! Aktív/uni férfit keresek, aki szokott horgászni!
13 ker vagy pesten ma egy kis orál? vastagabb mérettel valaki?
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Pénteken délután Tapolca környékén egy tali?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
XI. ker oralra valaki?
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk!
adatlapom alapján ismerkednék
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Tatabányai Uni/Passzivat keresek...vagy ilyen tagú házaspárt.Elérhetőséget írj.
Szopnék szopatnék Bp írj
Kondorosi út végénél Dunapart most valaki?
Csepelen szopatnék, szopnék
Holnap délelőtt 11-re csepeli nyaraloba 60-as aktiv es 40-es passziv bizarr kedvelo par keres extrem jatekhoz aktivakat határok nelkul.
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 09:32
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Szia
mikor és merre?? (Ez egy válasz szerető üzenetére (2024. 05. 14. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor és merre?? (Ez egy válasz szerető üzenetére (2024. 05. 14. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolci hokiparty nálam most?
Győr-Csorna-Móvár környékén keresek egy normális pasit,aki egy idősebb ápolt igényes pasi farkàt karbatartaná,akár rendszeresen!Kamugépek,fénykèp gyüjtögetők NEEE!Full diszkréció,àpoltság fontos!!!
Siofok környéken valakinek nincs kedve el élveztetni gyorsba ?

Székesfehérvár most? Farokveres, oral