Heves , Nógrád , Borsod megye ? Bi pasi vok - írj nyugodtan
Jön valaki Nudizni Duna-partra?
Sziasztok! 19.-én pénteken Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
3 korul m0 kornyeken aktiv aki szo nelkul uritene belem?
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Macikedvelő perverz pasikat keresek a mai napra Hajdúszoboszlón.
Írj ha érdekel a dolog!
Írj ha érdekel a dolog!
hétfőre keresek srácot pasit Gödöllőre orál örömökre
Irtam privire
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Anál fistingre aktív domináns Férfi hely megoldható békés megyében
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Reptéri kifutón érdekel valaki kölcsönös hoki oral?
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Szép reggelt kívánok.Zirc környékén hasonló vékony sportos pasival taliznék!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
22. Ker Nagytétény orálra, vki ma?
Harmad szopatnankiknak keresek egy pasit akivel szopatnank ketten egy pasit
Kerti,medencés masztihoz,faszveréshez keresek 2-3 borotvált pasit,közös szabadtéri hokizáshos!
Sziasztok érdekelne a dolog Ráckevén lakom
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 21:52

hármas szexhez keresünk férfias univerzalis pasit-mi 2 pasi vagyunk-levelet varunk itt..
Jól hangzik
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 21:52

hármas szexhez keresünk férfias univerzalis pasit-mi 2 pasi vagyunk-levelet varunk itt..
Valaki cumira Pesten hej v autó kel