Szopni szeretnék, kor nem számít .
Cegléd és környékben este kaland?
Sziasztok most valaki a Tisza tónál közös maszti?
Sziasztok,
holnap esetleg valakinek lenne kedve nudizni a velencei tónál, vagy környékén?
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Sziasztok pesten szopatnek meg sose voltam pasival es ki probalnam
Szia engem igen tobbszor is pesten vok
(Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív biszex férfi akit le lehetne szopni?
Sziasztok,
Sziasztok Dunakeszi közeléből keresünk fogadni tudó bi ffit, hetero ffit nem keresünk.
Estére keresek kellemes szexpartnert, közelbe utazom is!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
Székesfehérvár mellet keresünk ma estére partnert
Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Én szívesen jönnek
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 11:22

Vasárnap estére (holnap) keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.
Vasárnap estére (holnap) keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.
Aktív biszex férfit keresek szexre és szopásra, szolnok vagy környékén? Helyem van.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok! Ma estére keresek passziv partnert Heves megye és környékén, utazás nem gond. Autós kaland is megfelel. Higiénia és diszkréció adott. Várom az üzeneteket!

ma késő estére keresek aktív srácot pest megyében !
)