Privátot küldtem.
(Ez egy válasz Csak sex69 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 05:34

Így Kora reggel délelőtt diszkrét haver cumizna? Vagy cumiztatna? Csak diszkréten nálad?
Így Kora reggel délelőtt diszkrét haver cumizna? Vagy cumiztatna? Csak diszkréten nálad?
Hétfő délután rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van.
valaki holnap késő d.u/este dunaharaszti környékén találka ?
Senki nem élvezne egy nagyot ma este már?! Fejér megye mány! 35 passziv vagyok! Bekapnék valamit vagy barmi is erdekel
Fejer megye mány most kocsival valaki? 35 eves odado passziv vagyok! Nem bánod meg

Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok ! Csak ismételni tudom saját magamat . Ma még mindig keresem azt a srácot akit érdekelne - izgatna , hogy párom szex-képeire kiverném a farkát . Igen , messzebb lakom és késő is van és mára keresek ( na meg már egy-folytába
. Igényes férfi vagyok , ápolt és diszkrét

9. ker vagy repter kornyeken most aktiv gyors kalandra van?
Nyékládháza Hejőkeresztúr esetleg Miskolcon nem akar valaki kis kalandot?? Most este.
Albertirsa környéke? Helyem van
Sziasztok.! Holnap este Esztergom-Komárom útvonalon volna hellyel aktív ? Szopathato, jól dughato vékony, csupasz pasziv volnék ! Vastagabb méret előny, lehet rendszeres is,

Sziasztok. Miskolcon valaki esetleg?
diszkréten szopnék egy kis méretü hapsit./10-13cm./herenden vagy a környéken.titkos ,biztos tali.irj privátban.
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok.Holnap valaki kora délelőtt Dél Pest és környékén? Maximális diszkréció mellett.
Neszmély környékén orál?
Cegléd kornyéke?
Sziasztok!
Ma este keresek hellyel rendelkező, aktív srácot. (Bp)
Ma este keresek hellyel rendelkező, aktív srácot. (Bp)
Sziasztok. Ma este talizna valaki Győr és Komárom környékén? Lehetőleg aktív srácot keresek vagy kíváncsi heterót
a többit privátban