Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok.Biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Helyem van talizni Érden.
Utazni is tudok.
Csak párt keresek
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Helyem van talizni Érden.
Utazni is tudok.
Csak párt keresek
Sziasztok.Most valaki Nagykanizsán nem szopatna nyalnak és dugna egy biszex passzív srácot?Kortól és súlytól függetlenül szopok és dughattok.Többes is okés,de csak ha én vagyok egyedül passzív.
Partneremet keresem aki szopatna akár rendszeresen is. Diszkréció fontos.
keddtöl szopnék egy kisméretü faszt,élvezésig.reggel 6-fél 7 között ,diszkréten.akár minden reggel!irj!herend és környéke
Harkány, és környékén pasit keresek, minden jóra!!!!
Pesten szopna vki?
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok,diszkrét rendszeres havert keresek, helyem van Szentendrèn.
Biztonságosan minden èrdekel
nem
Sportos bi uni srác vagyok,diszkrét rendszeres havert keresek, helyem van Szentendrèn.
Biztonságosan minden èrdekel

Kocsis, cigizgetős kaland? Valaki?

Bisex kakandra fehervaron vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére. Messzebbről csak indokolt esetben látom értelmét
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ és néha legyen szabadidőd. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére. Messzebbről csak indokolt esetben látom értelmét

Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ és néha legyen szabadidőd. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok! Keresek egy kis kalandot! Közös hoki, oràl ami érdekel! Valakinek lenne kedve?
Mostanában valaki fehervar vagy kornyeken?
Hol. Merre?
(Ez egy válasz Pety_Réty üzenetére (2024. 03. 29. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 08:02

Sziasztok ! Fiatal parkent keresünk aktív bi partnert aki ra érne most
BP és környéke
BP és környéke
Kedden délelöttre keresek Dabas, Alsónémedi és környékéről közös élvezetekre partnert.
Hely jó lenne.
Hely jó lenne.
Most a hétvégén keresem locsolómat.

Ma, hétvégén Balaton környékén, esetleg Somogy, Baranya, Zala megyében keresek sportos srácot kölcsönös lazulásra