Baranya ??
Holnap, dél körül Székesfehérváron leszek. Hellyel rendelkezőt keresek, alkalmi szexre!
Vagyis passzív vagyok bocs
Ma délután 1-től aktívat meglátogatnék szó nélkül teljesen anonimban hogy belémürítsen. Sportos formás szűk bizarrkedvelő aktív vagyok. Többes is. Akár autómban szabadban is ok.
győrben keresek kisfarku pasit
Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Muti meg, mert nem hisszûk
(Ez egy válasz ExtranagySrac üzenetére (2024. 03. 12. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 22:27

Sziasztok! Extra nagy méretű kezdő aktív vagyok... passzív pasit keresnék
Sziasztok biszex pasik, most éjszakára keresem aktív partneremet egy kis orális örömömre. Helyem van cinkotán. Gyere nem bánod meg!
Neszmély környékén orál?
Tetsző ajánlat!
(Ez egy válasz Szivárvány üzenetére (2024. 03. 12. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 23:10

Sziasztok Szentendrén keresünk potens pasit most aki a párom popojàt kènyeztetnè most !
Sziasztok Szentendrén keresünk potens pasit most aki a párom popojàt kènyeztetnè most !
Üdv holnap regeli orákban keresek pasit vagy párt Eger Gyöngyös utvonalon szopni imadot vagy dughato popsit puncit keresek akit erdekel privátba keresen
Holnap délután Keszthely környékén szopatnék. 14 és 16 óra között.
Sziasztok! 40 éves Crossdresser bi uni srác vagyok! Csütörtök este Debrecenbe valak??
Most valaki? M30 tiszaúj felé?
20 óra körül Siófok-Balatonszentgyörgy útvonalon szívesen foglalkoznék egy nem kövér, átlag alatti intimmel rendelkező úrral. Hely jó lenne, vagy a kocsimban.
Üzenetet privátban kérem szépen!
Üzenetet privátban kérem szépen!
Csütörtökön az esztergomi fürdőben egy tali?
Népligetben valaki 8 körül?