Holnap- 4.-éb 9-13 óra között aktív sexpartnert fogadok Siófokon,lakáson!
Mostanában valaki 11-22 ker?
Ma délelött Vecsés környékén valaki?
Sziasztok most Pesten kihez lehet. Menü szoptatni v szopni csak nagyon diszkrét partnert erdekel
Hátha meg van valaki ! Sziasztok ! Ma egy szimpatikus srácnak kiverném a farkát a kocsiba. . Adatlapot olvass. Hölgy tagunk ma NEM lenne velem sajnos, ennek tudatában jelentkezz !!! Igényes , sportos , sármos férfi vagyok . Diszkréció adott és elvárt. Kezdő vagyok bi kíváncsi. Ezt vedd figyelembe . NEM csináltam még soha ilyet. Pest megyében vagyok jelenleg egy buliba és kb 30-40 perc múlva megyek. Erdős rész van itt , tökéletes búvóhely
Most valaki Szépvölgyi?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Szolnok megyeben most szoptatnek hely van
Valakinek lenne kedve a farkamra élvezni most éjjel Budapesten vagy környén?
Autóban vagy a szabadban is ok.
Autóban vagy a szabadban is ok.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Budapesten talakoznék
Budapest most vki?
Sziasztok ! Ma egy szimpatikus srácnak kiverném a farkát késői órában. Adatlapot olvass. Hölgy tagunk ma nem lenne velem sajnos, ennek tudatában jelentkezz !!! Igényes , sportos , sármos férfi vagyok . Diszkréció adott és elvárt. Kezdő vagyok bi kíváncsi. Ezt vedd figyelembe . Köszönöm
Autós kalandot keresnék Heves megye és környékén ma estére! Utazás nem gond!
29F Aktiv

Ma 9 utan megyek a Glory-ba. Nagyon felizgat a szexelo parok latvanya de igazabol a legnagyobb vagyam most az hogy a nezelodes utan kozosen kivernenk egymasnak egy hozzam hasonlo erdeklodesu es koru pasival.
Budán keresek szexpartnert estére
Idősebb aktívat keresek. Kis pervi, durvaság ok, hely van.
Bp? Köki & népliget környeke Burger king körül mindig annyian vannak OMV kútnál.
Sziasztok Miskolcon pasit párt keresek!
Ma valaki közös maszti, oràlra? Bp és kornyeke?