Szopnek ma egy jót! Hasonló korú vagy fiatalabb pasikat keresek elsősorban!
Fonyód környékén ma maszti valaki 50 alatt?
Kiváncsi hetero vagy enyhe bi pasit keresek diszkrét lightos dolgokra. Helyem van. XVIII. Kerulet,Vecsés
Férfias légy akár izmos. XL for XL
Férfias légy akár izmos. XL for XL
Idősebb (55+), igényes pasit cumiztatnék ma este. Hely ok! Párok is érdekelnek!

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!Lenne kedve valakinek szopatni holnap,párom jelenlètèben Csákváron?Ő csak nèzi.Privátban írj!
Írj ha van kedved ismerkedni.
(Ez egy válasz anonimszopok üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 12:22

Budapesten szopnék férfias jófarkú pasit.Ápoltság ,higiénia,diszkréció,egészség adott elvárt.hely van anoním szopathatsz
Sziasztok!
Ma este Budapest-Eger vonalon szívesen csatlakoznék párhoz, akár enyhe bi alapon is. De csak pasival egy közös maszti is szóba jöhet.
Ma este Budapest-Eger vonalon szívesen csatlakoznék párhoz, akár enyhe bi alapon is. De csak pasival egy közös maszti is szóba jöhet.
Budapesten szopnék férfias jófarkú pasit.Ápoltság ,higiénia,diszkréció,egészség adott elvárt.hely van anoním szopathatsz
Szia! Helyed van?
(Ez egy válasz szabodave92 üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 10:55

Sziasztok! Féfias férfit kényeztetnék a mai nap folyamán. Szeretem az apuka tipusokat is. Szeretnék masszírozni, cumizni és élvezni egymást. Dél pest környéke. Utazni tudok.
Üdv Tiszakécske és környékén passzív? Hely adott ma délután este.
Sziasztok! Féfias férfit kényeztetnék a mai nap folyamán. Szeretem az apuka tipusokat is. Szeretnék masszírozni, cumizni és élvezni egymást. Dél pest környéke. Utazni tudok.
Sziasztok. Szigetszentmiklóson ma estig helyem van, leginkább kora estétől keresem passzív partneremet minden jóra.
Én aktív, fiatalos 30-as, borotvált, ápolt srác vagyok.
Részletekért írj privátban!
Én aktív, fiatalos 30-as, borotvált, ápolt srác vagyok.
Részletekért írj privátban!

Dél-Dunántúlon, Balaton déli partján srác ma esete kölcsönös lazulásra ? helyem nincs, utazni tudok.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok!
28 éves duci srác keres aktív vagy uni partnert.
28 éves duci srác keres aktív vagy uni partnert.
Bi masszőr?Békés megye?Privi!
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
4.keruletben kalandoznek, kukkolnek, helyem van.