Hali! Most a mai nap volna kedve valakinek dugni !? Győr-Hegyeshalom útvonalon !?

Valaki most aki játszadozna a farkammal élvezésig? Kocsimban vagy nálad !
Kissé meleg van. Szóval a higiénia miatt nem biztos, hogy kocsiban csinálnám. De azért továbbra is felajánlom a szám, ha szeretnéd... Pest megye Fót-Dunakeszi. Írj privit. (Általában hétköznap este 8 után).
Budapesten mostanában?
Vecsés-Cegléd vonal és vonzáskörzetében fiút leszopnék.
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Ma szopatnék lányos fiatal vékony srácot(előny ha szeretsz szexi csajos,kurvás ruciba szopni.).
Part ffit kölcsönös vagy egyoldalúan oralra keresek
Valaki most szopatna? XIV ker hely ok.
Balatonmária-Marcali környékén 2, 50 éves bi pasi megnézne bi párokat, pasikat.
Szegeden,pénteken többesre aktívokat várunk.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Passzív buiszsofőr van Csepelen Szent Imre tér
Nyíregyháza ma aktív????hely lenne..
Ma délután kölcsönös farok kényeztetés?
Helyem van.
Helyem van.
Ma délután valaki közös farokverés Budapesten? Hely kellene
Ózd 50km és korzeteben párt ffit keresek orális játékokra kor alkat nem szamit
Komoly szerszámod van
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok