Sziasztok! Kiadós szexre keresek kemény farkú pasit! Szopás, seggnyalás, oda vissza. Dugásban aktív vagyok!
Helyem van Harkányban.
Helyem van Harkányban.
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános helyet ahol szokott lenni kalandozas ??? Akár nyilvános wc plaza akár szabadban
Sziasztok! Ma egy közös hoki, oràl kocsiban? Bp és kornyeke!
Budapesten ma vki? Hely ok.
Látogass meg!!
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2024. 02. 02. péntek 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 15:10

Valakinek nincs kedve jatszadozni A farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? Kocsimban vagy nálad !
Olyan psit, pasikat keresek, akik szopatnak, nyalatnak, esetleg meg is kúrnak! Helyem van! Érd-Bp. és környékéről?
Írj üzit, látogass meg!!
Írj üzit, látogass meg!!
aktiv férfit keresek Budapesten , sokkmindenre nyitott vagyok

Hétfőn delelott valaki Vác és Pest között ? Teli van a zacsi.
Kalandozna valaki?
Irj!
Irj!
Valakinek nincs kedve jatszadozni A farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? Kocsimban vagy nálad !
Szegeden szopna most valaki?
ma este?
Kinek lenne kedve egy kicsi farkat szopni? Ha szeretnéd én is szoplak. Helyem van
Benne lennék
(Ez egy válasz Ddddddd üzenetére (2024. 02. 02. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 10:34

Szoasztok!
Szopnék ma Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.
Írj ha szopatnál egy jòt
Szopnék ma Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.
Írj ha szopatnál egy jòt
Ma 5 óra körül megy valaki a reptéri kifutó végéhez?
hétvégén febr 3-án utazik esetleg valaki Bp-ről Balaton felé? veszprém/tapolca/keszthely?
Balaton és környékén keresek max 45-ig srácot kölcsönös kényeztetésre
sziasztok,nagy popsis egyetemista srác vagyok aki szeret szopni meg az extrém/durva dolgokat (tatabányán keresek pasit/pasikat vagy párt)
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
mackós srác ismerkedne,kis farokkal.