11es kis farokkal mackós srác ismerkedne
Mostanra keresek aktív partnert. Gumi és síkosító van.
Sziasztok!
Most szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Hely szükséges.
Most szopnék Budapesten belül korombeli srácot. Hely szükséges.
Pápa-és k.ke szopnálak diszkréten,,,,
Àpolt passziv/uni popsit keresek 35 évesig, Bp. ès környèke!
Vasárnap 10 es 14 óra között lesz idöm helyem, csak Te hiányzol.kalandra.
Sziasztok!
Szopni szeretnék ma este vagy holnap napközben.Hely van Bp-n. Írj ha szopatnàl egy jòt! lehetsz hetero bi meleg
Szopni szeretnék ma este vagy holnap napközben.Hely van Bp-n. Írj ha szopatnàl egy jòt! lehetsz hetero bi meleg
Hi.biszex pasik 13.kerbe?verdbe.
Sziasztok! Kíváncsi hetero vagy enyhén bi pasival ismerkednék, barátkoznek! Közös hoki és oralra!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén (helyem van), hosszabb távú barátság céljából. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok. Holnap átutazó an vagyok Budapest fele . M85,M1 vonalán ki akarna leszopni egy dagit?
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Ha érdekel írj
!
Ha érdekel írj
!
Fiatal 30as sub pasikènt keresek 50 feletti szopatómat. Előny a szőrös dominànsabb daddy-k. Budapesten keresek.
Zalaegerszegen este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Erotikus masszázs Mosonmagyaróvár környékén
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Stadionok buszpályaudvar mosdóba szokott járni valaki?
Lenne Pécsen aki kiszopná a faszt? Lehet fiatal vagy őreg lényeg merj adni számot