Ma Kecskemet valaki ?
Bi parokkal ismerkednék aktív vagyok Budapesten
Miskolci roma palit szopnék. Vastag méret előny. Ápoltság feltétel.
Mo-vár, Győr, Tatabánya ma éjjel valaki?
Most Győr valaki -kik?
Holnap valaki találka?
Valaki Alsónémedi és környékéről???
hali valaki dunavarsány környékén valaki ?
Szexhaverom keresem Dunaharaszti környékén!
Kérlek a város túloldaláról ne írj! Továbbá akkor se, ha nincs képed.
Amire keresek: hoki, egymásnak verni, orál oda vissza!
Ha minden stimmel, szívesen találkozom!
Kérlek a város túloldaláról ne írj! Továbbá akkor se, ha nincs képed.
Amire keresek: hoki, egymásnak verni, orál oda vissza!
Ha minden stimmel, szívesen találkozom!
Sárvár mellett szopnék.
Reptérnél most bi pasi?
Sziasztok!
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Zalaegerszegen most pasi orálra?
13kerbe,biszex pasik(?
Sárvár, ès környékén leszopnèk valakit,de akár közös faszverèsben is benne lennèk.... kocsiban, vagy nálad... utánna, ha szeretnél bele is pisilhetsz a számba, nagyon szeretem..
Ma délutánra keresek aktív partnert Győr környékén!
Fehér holló... Pláne hogy először nyitó! Nekem is volt iylen, de csak régi motorosokkal... kezdő még mindig berinyált... de évek óta hirdetők is így vannak.... les egy bokor mögül, nem jön oda, vagy percekkel előtte küld egy üzit, hogy valami közbejött... ha-ha-ha... aztán hirdet tovább évekig, és mindenkivel ezt játsza.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 21:11

Üdv..
mai történet..
ma regisztrált ide egy pasi,véletlen folytán délelött elkezdtünk csetelni,még csak elméletben gondolkodott hogy pasival találkozzon,
De jól alakultak a dolgok,én is ráértem,ő is szabad volt délután.
elhívott magához egy kis beszélgetésre,és fél óra -óra után meg volt a 2 igen...
elment előre a hálószobába,én a fürdőbe,és kb 10perc és egymás kedvére tettünk...
Nagyon jó élmény volt neki is nekem is,,,folyt köv a héten...
mai történet..
ma regisztrált ide egy pasi,véletlen folytán délelött elkezdtünk csetelni,még csak elméletben gondolkodott hogy pasival találkozzon,
De jól alakultak a dolgok,én is ráértem,ő is szabad volt délután.
elhívott magához egy kis beszélgetésre,és fél óra -óra után meg volt a 2 igen...
elment előre a hálószobába,én a fürdőbe,és kb 10perc és egymás kedvére tettünk...
Nagyon jó élmény volt neki is nekem is,,,folyt köv a héten...

...és az tetszik a több hetes levelezgetésekben, hogy közben az illető meg napi szinten hirdetgeti magát mindenfele...és ha csak ey ilyen volna
Sorozatban ez megy.
Nem akarok a szexmoziknak és saunáknak reklámot, de ott legalább az jelenik meg aki akar is valamit....
Kár hogy nincs egyeztető fórumuk... (Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 01. 09. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem akarok a szexmoziknak és saunáknak reklámot, de ott legalább az jelenik meg aki akar is valamit....
Kár hogy nincs egyeztető fórumuk... (Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 01. 09. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Budapesten ma valaki? Hely van, ha kell.