Sziasztok,
Rendszeres diszkrét havert keresek egyedül élek Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok.
Várom a komoly jelentkezőket
Rendszeres diszkrét havert keresek egyedül élek Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok.
Várom a komoly jelentkezőket

Bp- i biszex 50 + pasi keresne hasonlò pasit, akivel, szexjátèkokkal felszerelt, mûpina tàgitò, dildòk állnak rendelkezèsre. Nem 15 perces. Szeretek jòl sxopatni, 16- 17 cm
Szopàst nagyon kedvelem, akár mélytorok is. Elnyujtott orgazmus, sok geci
Szopàst nagyon kedvelem, akár mélytorok is. Elnyujtott orgazmus, sok geci
Pasit keresek aki szopatna ....
8 körül lesz kint valaki a reptéri kifutónál?
Sziasztok.
Holnap valaki Nagykáta mellet.
Holnap valaki Nagykáta mellet.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma estére keresek orál szexhez aktív és hellyel rendelekző partnert Budapestről.
Ma estére keresek orál szexhez aktív és hellyel rendelekző partnert Budapestről.
Sziasztok,helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Megpróbálkozok a lehetetlennel: Keresek 30-40 közötti, diszkrét, higiénikus bi/meleg férfit szerető szerepre, akivel végigvennénk a kámaszutra összes pózát, de szabadidőben akár együtt sportolhatnánk, nudiznánk. Nem baj, ha pár tagja, az sem baj, ha titokban tartaná párja előtt. Kis méret előny.
Érd, Dunaújváros, Székesfehérvár vonzáskörzetében.
Érd, Dunaújváros, Székesfehérvár vonzáskörzetében.
Szépvölgyin egy laza kaland most?
Nemtudom ki hogyan van azala dologal de ennyi kamis bi pasi mint heves megyében nincs sehol máshol. Vagy nem is heves megyei vagy nem bi.
Holnap délelőtt szopnék Kecskeméten.
Egyoldalúan szopnék!
ma du.

Valaki szopatna?
Reptérnél szopok.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok. Ma este felé valaki meló után Monor környékén? Autóban, szabadban?
Kizárólag passzív vagyok ! Ismerkednék olyan pasival akinek ha lehet nagyobb a mérete , szeretne használni de keményen ! Dugás szoptatás , pisi szájba dugás !
Búvóhelyem nincsen, Budapest 18 .21,20 kerületbe tudok utazni Amatőr fimen is szívesen szerepelnék
Részletek levélben!
Búvóhelyem nincsen, Budapest 18 .21,20 kerületbe tudok utazni Amatőr fimen is szívesen szerepelnék

Ma kozos farokveres valaki?13,3.ker,hely kell.35 eves aktiv bi vagyok.
Hi.13.kerbe,felszopót keresek
Partneremet keresem akit akar rendszeresen. Is Szopnék . Utazás megoldhato , diszkréció fontos