Sziasztok, ma délután,este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,, sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrèn,, sportos bi uni srác vagyok
Este 8 után szopnék Győrben
Harkányban Szex valaki???
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére. Messzebbről csak indokolt esetben látom értelmét.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ és néha legyen szabadidőd. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére. Messzebbről csak indokolt esetben látom értelmét.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ és néha legyen szabadidőd. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz
Békés megyében aktív mára?
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok ,normális diszkrét srác Győrben cumizna. Hely van!

Lenne kedve AKTÍV pasiknak, ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatni, nyeletni velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Fehervaron vki bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Ma délutánra keresnék kölcsönös orálra!
Helyem van Nagykanizsán
Ma délutánra keresnék kölcsönös orálra!
Helyem van Nagykanizsán
Dèlpesten vki?
Mai nap folyamán Székesfehérváron szopok és dugható is vagyok.
Szopnak ma valaki v szopatna csak diszkrét havert keresek pesten
hello, ma valaki szopatna? Bp
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel
Zalaegerszegen kedden szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Kér ma valaki Veszprémben vagy környékén egy alapos szopást, stb. stb.?
Hely van ha kell utazni is tudok, írj bátran

Dél körül Ferihegy környékén autóm hatsóülésén pucsítanék szopóálarcban. Vékony formás szűk vagyok. Szó nélkül aktívat keresek aki ürítene és húzunk. Duma nélkül.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok.! Ma este Ipolysag, Esztergom, Komárom útvonalon aktívak volnának.!, Én vékony, csupasz pasziv volnék ! Hely kene!