Most délelőtt valaki 15. Kerület és környékén?
Egerben senki nem akar szoptatni?
Verd tele a szám.
Ma délután, kora este...
Verd tele a szám.
Ma délután, kora este...
Erden vagy kozvetlen közelében keresek bi parokat aktiv vagyok
Szűz popóm megdugatnám ha leszopnál golyókat is és előtte kinyalnál,tel szám kell
Ma Győr-Veszprém-Várpalota útközben szopnék.
Heló, 26 éves Bi férfi vagyok. Keresetek valakit hosszútávra online kép/video csere és camra. Korod nem számít, bárki jelentkezhet

Szopnék ma este, vagy holnap estefele. Esetleg dugható is vagyok, ha úgy alakul.
13 kerületben van helyem.
31 éves férfias pasi vagyok.
13 kerületben van helyem.
31 éves férfias pasi vagyok.
ma este pesten sportos férfi, közös lazulásra ?
Zalaegerszegen csütörtök, péntek, szombat reggel pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá. Privátban keressetek köszönöm.
Viber camban most valaki megnézne egy jo faszverést?
Szolnokon keresek megbízható partnert tartós kapcsolatra

Reptérnél mostanában bi pasi aki szopatna?
Szopatnék! Ha nyelnéd 2 hetes adagomat írj!
Cumizhatnékom van.
Faszt akarok a számba.
Mihamarabb gecit kell nyelnem!
Faszt akarok a számba.
Mihamarabb gecit kell nyelnem!
Esetleg erden vagy budaorson valaki most
Sziasztok bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok Budapesten es. Vonzás korzeteben
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Csókakőn, vagy a környékén keresek viszonzás nélküli orálra egy srácot, vagy férfit.
jó méretű pasit, keresek akinek van alkalmas helye arra hogy addig dugjon még be nem vizelek ! Perverz sub vagyok!
Továbbá ha más nincs más lehetőség akkor szeretném ha számat kúrnád Privát ír köszönöm Alsónémedi , 18. ker előny
Továbbá ha más nincs más lehetőség akkor szeretném ha számat kúrnád Privát ír köszönöm Alsónémedi , 18. ker előny