Aludtam rá egyet, hogy ne zsigerből írjak... Azt kérdezném attól valakitől, aki csak azért jött a Dunakeszi Auchan gloryba, hogy foglalja a helyet: Ez miért jó? Költői a kérdés, nem is várok választ. De ezek után csak üzenetben egyeztetve vagyok benne bármiben. Sok sikert a bizakodóknak, egy darabig megint hanyagolom a GG-t.
Sziasztok! Békés megye esetleg? Kiprobálnám... Írj rám privibe.
két pasi vagyunk-már 18 éve sexelünk,harmadikat keresűnk aktiv,uni férfias pasi személyében. Pillantts rá a videóinkra és tudni fogod,hogy miről is lenne szó. komfortos kényelmes lak van-utazni nem tudunk. Stázhalombattaiak vagyunk.
Sziasztok...kitartóan cuppognék a farkadon míg le nem nyelem az összes gecid..keress..
Reggel otthonomban várlak Miskolc mellett.. Passzív bi vagyok.
Debrecenben keresem hellyel rendelkező férfi partnerem adatlapom alapján!
Kedden valaki Bukfurdon vagy a becsi varosi furdo szauna reszlegen?
Fehervaron bisex kakandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Székesfehérváron éjszaka valakit orálisan kielégitenék!hely nincs csak autó!privátban írj!
Hétfőn délelőtt igényes urat szopnék Balatonmárián vagy a környéken. Hely ok.
Ma este valaki Pápa és környékén (max 50km) találkozna? Uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek
Heves-Nógrád megye vonalon normális, biszex, férfias ismerkedni vágyó pasik vannak? Diszkréció, igényesség férfiasság alapvető! Írj privát üzenetet!
Sziasztok, Budapesten ma este párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Zalaegerszegen szopnék 21 után. Hely van.
Megismerkednék valóban kezdő,kíváncsi hetero,biszex úrral sráccal,aki kipróbálna egy közös hokit,esetleg orált egy kedves igényes ápolt kellemesen sportos sráccal.Helyem van Pestmegyében.Ígérgetők,elfoglaltak,hitegetők kérem NE írjanak!Normális bemutatkozást kérek!Köszönöm!
Szolnok kke
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

13.kerbe,felszopót keresek!
Heves-Nógrád megye vonalon normális, biszex, férfias ismerkedni vágyó pasik vannak? Diszkréció, igényesség férfiasság alapvető! Írj privát üzenetet!
Hát jó lenne ismerkedni!