Sziasztok
7.-én . 8.-án Gyöngyös-Keszthely útvonalon megállnék szopni. Kis kitérő belefér. Mehet végig szájba. Légy ápolt -egészséges.......
7.-én . 8.-án Gyöngyös-Keszthely útvonalon megállnék szopni. Kis kitérő belefér. Mehet végig szájba. Légy ápolt -egészséges.......
Szia.
Én szívesen szopatnálak a 11.kerületben. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 15. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 18:07
Én szívesen szopatnálak a 11.kerületben. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 15. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4543972)

11. Kerben szopnék szabadban vagy gloryholeban
Lassan, mélyen, érzékien szopnék, sok nyállal és nyalással egy ápolt, igényes, nagy farkú férfit. Akár többet is egyszerre.
Nagyon izgatna pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Nagyon izgatna pár is vagy egy olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Hali! Ma reggel szopizna valaki Várpalota környéken 9 körül??
Dunaújvárosi vagy pusztaszabolcsi környèkbeli aktív daddyt keresek aki használna, dugna szopatna, meg hasonlók csak 45+ os fèrfi jelentkezèsèt várom, súly nem lènyeg sőt, èn 23 vagyok, 171 magas 62 kg , szőrös. Csak passzív írj lègyszí köszike
Pápán, és környékén MAX 50KM)keresek, HELLYEL rendelkező, szopatni ,dugni szertő aktív férfit. Esti, és éjszakai órákban , ok. Hely kell!!!!
Most aktiv? 3.ker. 44 éves férfi keres.
Sziasztok, csütörtökön Pesten leszek, kalandot keresek, esetleg nagy méretű pasi?

14.kerbe,felszopót keresek.
Szopnék szopatnék Bp írj
Tata, Komárom, szopatna ma valaki?
11. Kerben szopnék szabadban vagy gloryholeban
Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek.
Debrecenben keresnék passzívat akár hosszabb távra is☺️(akár gumi nélkül is mehet
Zalaegerszegen 17-21 között szopnék, helyem van.
Egerben szopnék.irj pm
Sziasztok
Laci vagyok egy nitott diszkrét 56 éves ápolt férfi szeretenék ismerkedni Szabolcs megyei vagyok
Laci vagyok egy nitott diszkrét 56 éves ápolt férfi szeretenék ismerkedni Szabolcs megyei vagyok
Sziasztok, bp. Ázsia center mosdóban szopatna valaki most?
Valaki szopatna? Bp
Sziasztok Ózd kornyekenn leszopna valaki ma vagy holnap.13-19 óra között