44 éves szakállas férfi cumizna. 13.ker
Bi parokkal ismerkednék aktív vagyok Budapesten
Reptérnél vagy m0 mentén most nagyfarkú aktiv bi pasi?? Kivernék egy nagy farkat, arcpakolás jöhetne
budapest XI. cumiznék
Zalaegerszegen a héten kora reggel pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Szia! Chat?
(Ez egy válasz Szexmindig76 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Megbízható és igényes férfit keresek, aki hetero kapcsolatban él és szivesen szopatna rendszeresen egy lelkes kezdő pasit. Győr-Tatabánya-Kisbér háromszögben keresek, helyem sajnos nincs...
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Újpesten valaki akinek van mű pinaja?
15 es 16 kerületben keresek paszivat.
Ma délelőtt valaki Dunakeszin?
Sziasztok ! Délelött lenne kedve valakinek lecumizni.pest délirésze vagy pestmegyében?
Sziasztok, ha lenne kedve valakinek talalkozni egy passziv pasival a mai nap folyaman, kerem jelezze. Diszkret helyem van Vàc kozeleben. Lehetsz hetero vagy bi. Ha szeretned akkor lehet anonim talalkozo is, bekotott szemmel varlak.
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és a farkamra élvezne vagy ahova akarsz.Helyem van.
Helyel rendelkezö pasi Győrbe pasi vagyok
Fehérváron sexhaver?
Ismerkednek
Sziasztok. Szívesen leszopnék egy óriási faszt. Minimum 20/5-ös legyen. Budapesti vagyok.
Pèntek napközben valaki tervez menni a Magnumba?
Sziasztok. Van budapesten olyan hely pl egy bevásárló központ wc -je vagy hasonló ahol van gloryhole?
szopatni, szopni ma este?