Hello! Valaki mostanság Budapesten?
Ötvenes férfival ismerkednék aki viszonzás nélkül szopatna Budapest és Pest Megyében ! Hely kell,utazni tudok!
Sziasztok Budapesten keresek több alkalmas aktív partnert
Szia!! Bármikor, dughatsz is!!
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Dugható vagyok, helyem van!!
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Imádok szopni!!! Hali!! Bármikor, nyelem is!!!
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki szopatna ma este?
Írtam e-mailt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 18:58
Törölt felhasználó (4733804)

Sziasztok! Bár tartós kapcsolatot szeretnék de valahogy el kell kezdeni az ismerkedést. Kedd délután találkoznék normális pasival. Ápolt igényes uni pasi vagyok és nagyon szeretem a hosszú, tartalmas együttléteket.
Sziasztok! Bár tartós kapcsolatot szeretnék de valahogy el kell kezdeni az ismerkedést. Kedd délután találkoznék normális pasival. Ápolt igényes uni pasi vagyok és nagyon szeretem a hosszú, tartalmas együttléteket.
Sziasztok!! Szopható, kúró, aktív pasikat keresek. Helyem van!! Érd-Bp. és környékéről??? Írjatok üzit!!!
Szívesen ismerkedem sok "folyadékkal" rendelkező férfiakkal
/hosszabb távra egy tartósat, de ha megvan úgyis megírom/

Valaki mostansag szeretne szopni? Autóval megyek
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
Pápa-Veszprém környékén (max 50km) talizna ma valaki?
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
)

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan.
Bi parokkal ismerkednék Budapesten aktív vagyok
Miskolc és környékén keresek diszkrét, tartósabb havert!
Sziasztok
Valaki a reptérnél
Valaki a reptérnél