Reptéren van vki?
Szopnék Fehérváron ma este. Hely van.
Sziasztok!
Ma este szopatnék pesten,hely kellene vagy autóban.
Ma este szopatnék pesten,hely kellene vagy autóban.
valaki siófok környékén?
Sziasztok! Hétfőn délelőtt Siófok-Budapest útvonalon szopatnék fiatal fiút. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
Szopnék szopatnék Bp írj
Most valaki kozos maszti? Paros fergi tagja vagyok helyem nincs igy az kell
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Szopass meg! Dugj! Kecskeméten!
Ha érdekel írj…
Ha érdekel írj…
Szopatna valaki Bp?hely van
Szombat-Szerda késő este vagy Vasárnap-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok,Miskolcon aktiv pasit keresek hellyel rendelkezőt ,irj bátran és beszélünk.
Szép hétvégét mindenkinek egy független hellyel rendelkező pasi vagyok duci párt telt hölgyet keresek nem csak szexre
Üzenet módosítása Miskolc környékéről
Üzenet módosítása Miskolc környékéről
Nos szeretne valaki egy jót szopni?
Ma xIV kerulet közös maszti érdekel valakit? Paros pasi tagja vagyok és egyedül vagyok. Helyem nincs.
Üdv
Üdv
Aktív, szopató, kuró, pasit keresek, ma, vagy holnap! Helyem van, jó bármikor. Irj üzit! Érd-Bp. és környékéről.....
Ma estére keresünk bi fiut 30alatt Fogadni tudunk Kecskemét melletti othonunkban
Ma estére keresünk 30alatti bi pasit 40+pár vagyunk fogadni tudunk Kecskemét melletti othonunkban
Sziasztok! Hétfőn délelőtt Siófok-Budapest útvonalon szopatnék fiatal fiút. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.