Hello. A Nyéki nudinál a soromponal 20.00 körül szopnek vkit. Régi zöld swift, lépj az ablakhoz,tedd a számba
Sziasztok! 39 éves bi srác vagyok! Siófokon ma valaki? Párhoz is csatlakoznék!
Egerben ismerkedne valaki?
Ötvenes hatvanas ?
Nem ugrik át valaki egy szopásra? Ha teli a zacsi és szeretnél űríteni írj bátran!
Pest és környéke.mobilis vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 18. szerda 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 18:21
Törölt felhasználó (4685313)

Hali. Valakinek lenne kedve szombaton több órán át pumpálni a számat?
Hali. Valakinek lenne kedve szombaton több órán át pumpálni a számat?
Hello valaki esetleg Szolnok-Tiszakécske útvonalon aki talizna kiverné a farkam írj privátban köszi
Sportos, izmos pasival kalandoznék Dunaharaszti vagy környékén! Hely van! Akár este is!
Újpesten valaki szopna most?
Szopnék, méretes dákókat, mély torkosan. Élvezza számba, nyelem is. idősebb, passzív pasi vagyok, helyem van! Itthon dolgozok, bármikor jó nekem! Irj üzit, minél hamarabb!! Kúrható is vagyok!! Várom a megkereséseket!!
3.kerben valaki nem szeretne szopatni? Akár most is jöhetsz!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok! Bi férfit keresek kölcsönös oralra. Békéscsaba és környéke.
Öt ora után valaki viber camban nem nézné meg ahogy kiverem?
Sziasztok!Ma 16után M1vonalon pihenőben,vastagf urakon segítenékbegyoldalúan!Atutazó urak?Keress bizalommal,privát üzenetben,diszkréció adott,elvárt!
Kecskeméten ki szopatna meg! Jelentkezz…
Szopnék, méretes dákókat, mély torkosan. Élvezza számba, nyelem is. idősebb, passzív pasi vagyok, helyem van! Itthon dolgozok, bármikor kó nekem! Irj üzit, minél hamarabb!! Kúrható is vagyok!! Várom a megkereséseket!!
Szia
Hol szoktál a 17-ker be szopni, vagy szopatni?? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 17. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 19:03
Hol szoktál a 17-ker be szopni, vagy szopatni?? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 17. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4554042)

Sziasztok BP 17.ker ma este találkozunk?
Délutánra mérések partnert franciához!