Mikor van időd?
(Ez egy válasz zm60 üzenetére (2025. 03. 12. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 12. szerda 16:49

Holnapra keresek kis farkú partnert, dugàsra, nyalàsra.Bp.hely kell vagy autó.
Sziasztok! Mai nap a délelőtt folyamán autóban szopatnék vagy dugnék. Gödöllő vagy 16 ker környékén.

Dunaföldvár környéke ma aktív pasi?
Veszprém megyében szopatnálak!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szombaton délelőtt valaki cumizna Sopronban egy helyes fiatal fiút?
Dunakeszi vagy környékén keresek akit szopathatok esetleg meg is dughatok. Csak korekt helyel rendelkezök keresenek.diszkréció higénia adott és elvárt
most valaki a repteri kifuto vegenel???
szopnék ma bp-n
Sziasztok! Hatvanban vagy környékén keresek közös hokira, szopásra 50 feletti partnert, nem egyszeri alkalomra!
Dunakeszin keresek helyel rendelkezöt diszkréció higénia adott és elvárt.nem csak párt keresek
imádok szopatni dugni.privátba keres ha magadra ismertél

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Ezen a héten estékre keresek Nagytarcsa mellé autós kalandhoz egy olyan domináns férfit, akit kényeztethetek és aki velem saját szerszámával és esetleg más játékszerrel játszana. Hosszú távon erényövre is nyitott vagyok!
Írj, ha érdekelne!
Írj, ha érdekelne!
Hello! Hajnalban valaki Budapesten kalandozna?
Holnapra keresek kis farkú partnert, dugàsra, nyalàsra.Bp.hely kell vagy autó.
Sziasztok, lenne kedve valakinek szopni mostanában pécs uránvárosban?
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
Reptéri kifutón valaki 30 perc múlva
VESZPRÉM ?? KÖZÖS H? SZOPNI TUDÓ ÉS SZERETŐ PASI?
Valaki szopatna?