Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Hétfön budapesten,örömmel vennéma farkad a számba.Élvezettel szopok és nyelem az ondót.Nős uni aktiv vagyok.Magas nagyobb darab
férfias,a testem full szörös.A farkam
kb 15 cm nem csupasz.Természetesen ha te is akarod szophatod,de nekek megfelel ha csak én szoplak le.Akár egyszer,de jó lenne rendszeresen is.
Helyem nincs de diszkréten az automban,vagy a tiedben megoldhatjuk.Várom leveled és pontositsunk,hogy tudjunk találkozni.
férfias,a testem full szörös.A farkam
kb 15 cm nem csupasz.Természetesen ha te is akarod szophatod,de nekek megfelel ha csak én szoplak le.Akár egyszer,de jó lenne rendszeresen is.
Helyem nincs de diszkréten az automban,vagy a tiedben megoldhatjuk.Várom leveled és pontositsunk,hogy tudjunk találkozni.
Most 15 kerbe paszivat keresek
Sziasztok. Fehérváron ma valaki ebéd körül?
Hello! 50 es pasit keresek, aki szopatna. Bp. 10, 18, 19, 20 ker vagy Vecsés, Üllő, Gyömrő, Monor környéke. Hely kell, vagy autóban is jó. Én 33 éves, 85 kg férfias testalkatú vagyok. Ha érdekel, írj! Rendszeresen is!
Újpesten valaki most?
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Ma délután, kora este faszt akarok Egerben.
Gyere és lődd tele a szám.
Gyere és lődd tele a szám.
Heves megyében szopnék
Tiszakécskén valaki esetleg kiverné a farkam írj privátban köszi
Ma XI.ker szopnék
Állandó szoptatót keresek. Pesti 70-es bí vagyok helyem most nincs. Természetesen másról is lehet szó.
Ma napközben valaki a 8. kerületben? Közös maszti vagy orál?
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
Mindig napközben szopwtok Veszprém környèkén.
Hétfön 18 óra után partnert keresek Cegléd és környékből. Helyem van!
Valaki a héten délutánonként rá érek
Holnap nap közben hellyel rendelkező valaki Gödöllő, Mogyoród, Kerepesen?
Szopnék, de akár meg is dughatsz.
Szopnék, de akár meg is dughatsz.
Fehervaron holnap reggel bisex pasi kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén