Nyíregyházán hellyel rendelkező aktív partnert keresek orálra
hármashoz keresünk aktiv uni partnert. Nézzd meg az adatlapunk
levelet várunk..

Aktiv bi idösebbet keresek orálra.
4-es út környèkèn valaki?
Bi parokkal ismerkednék Budapesten aktív vagyok
Sziasztok! Ápolt, bi férfit keresünk, kisebb/átlagos mérettel. Akár ma estére is.
Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki???
Sziasztok! Keresek nagyobb farkú kíváncsi hetero vagy bi pasit, akit lehet szopni!
Zalaegerszegen rendszer orális kényeztetésre keresek diszkrét, normális, találkozni akaró pasit. Helyem van, ha előre egyeztetünk. Privátban keress, köszönöm.
Ma délelőtt 9-13 között siófokon-lakáson- aktívat fogadok!
Ma 10 óra környékén Etele plázánál ,ápolt vastag farkat kezelésbe vennék.
Bi srácok Marcali környékén?
Ma napközben kalandoznák Győr és Móvár környékén
Újpesten valaki most?
M3 autópálya mentén hatvan bp között cumiznék cumiztatnék ma délelőtt! Valaki?
Sziasztok ha levennetek a tiltast akkor szívesen megismerkednek veletek bar irtam kep csak kapcsolat jeloles utan lathatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 16. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 20:38
Törölt felhasználó (4717722)

Sziasztok! Holnap estére (01.17. szerda) autós kalandra (orál) keresünk vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit. Csak Budapesten belül. Arcos és intim fotót fogunk kérni a megadott email címen! Privátban keress bennünket! Ági és Zoli
Lassan kint vagyok a reptèrnèl, jön ki valaki aki szopatna?
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna ?
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna ?
Szia Ráckevén lakom ha gondolod talizhatunk
(Ez egy válasz argon1234 üzenetére (2024. 01. 17. szerda 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 01:01

Szép estét !
Kiváncsi heteroként keresek párt vagy valakit aki bevezet bi világába ráckeve Bp vonalon
Kiváncsi heteroként keresek párt vagy valakit aki bevezet bi világába ráckeve Bp vonalon
Sziasztok. Ma délutánra keresnék kanos pasit ki megy szopatna nyiregy vagy környékén.