Neszmély környékén orál?
Ma valaki Budapesten?
kis farkammal szívesen szopatok,de ismerkedek is más témában is ,valaki esténként ráér?

Sziasztok.
Hétvégére keresek Unit Nagykáta mellet.
Helyem van.
Hétvégére keresek Unit Nagykáta mellet.
Helyem van.
Szopnék szopatnék Bp írj
Szia én benne lennék..
(Ez egy válasz oxford60 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 08:37

17-kerbe van valaki akivel közösen játszanánk egymás farkával???
Ma estére keresnèk sexpartnereket hely kell Csepelen vagyok
Ma este 11 ker szopnék ápolt borotvált pasit.
Sziasztok,
Bukkake partihoz (férfi főszereplővel
) toboroznék pasikat Budapesti helyszínnel... akit érdekel dobjon egy üzit :-*
Bukkake partihoz (férfi főszereplővel

Gödöllő vagy Hatvan környékén valaki mostanában?
Sziasztok, ma estére keresünk igényes bi pasit hármashoz Tatán. Akkor írj, ha küldesz friss arcos fotót és intimet is és ráérsz ma este. Nem biztos, hogy azonnal válaszolunk. Szakállat és intim szőrzetet nem szeretjük. Legyél bi, kölcsönös szopás erejéig. Ne csak azt mondd. ☺️ Előtte ne verd ki, mert nem szeretnénk órákig azzal vesződni, hogy felállítsuk.
Nyiregyházán massziroznék,hölgyet,párt,ffi.t.
Szombat délelöti orákban Hatvan vagy környékén keresek dughato bi vagy homokos pasit közös orálra is.csak az keresen aki valoban szeretne is talizni.de pár is irhat ara sajnos keveseb az eséj
Sziasztok!
Szopnék ma
Bp-n most napközben.Hely van! Írj ha szopatnàl
Egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg.
Szopnék ma
Bp-n most napközben.Hely van! Írj ha szopatnàl
Egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg.
Most valaki közös hoki? Hely kellene

Szia.
Ha valamikor Tárnok környékén jársz benne vagyok (Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 10:49
Ha valamikor Tárnok környékén jársz benne vagyok (Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb egy óra múlva Székesfehérváron 50-60 feletti aktív bi vagy hozzàm hasonló kívàncsi hetero kocsiban talira? Közös hoki, esetleg több, feleségem fotóira! Privit írj!
Bocsánat az előző posztomból lemaradt hogy vasárnapra
Sziasztok. Kora délelőtt keresek Bi érdeklődésű párt, Esetleg passzív érdeklődésű kezdő fiút. Diszkréció maximális.
Budapest 14 kerulet. Csakis normális emberek üzenetét várom.
Budapest 14 kerulet. Csakis normális emberek üzenetét várom.
Kb egy óra múlva Székesfehérváron 50-60 feletti aktív bi vagy hozzàm hasonló kívàncsi hetero kocsiban talira? Közös hoki, esetleg több, feleségem fotóira! Privit írj!
Holnap (azaz 13.,-án) kora délelőtti órákban férfitagunk fiús játékot játszana felesége előtt. Feleség szimpátia esetén akár csatlakozik is. Komolytalanok kíméljenek!!!