Ne írjatok, köszönjük meg van az illető!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 09. 22. péntek 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 16:24

Csajom előtt szopatnék 6 óra körül Budán! Csak pasik egymást közt. A hölgy csak nézi!
Sziasztok. Pápa-Ajka-Veszprém környékén lenne srác aki ma kalandozna? Kíváncsi hetero is lehetsz

Sziasztok. Pápa-Ajka-Veszprém környékén lenne srác aki ma kalandozna? Kíváncsi hetero is lehetsz

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,hely adott Szentendrèn sportos
Sportos bi uni srác vagyok,hely adott Szentendrèn sportos
Holnap bi párok vagy aktív pasik?? Sub passív vagyok..
Csajom előtt szopatnék 6 óra körül Budán! Csak pasik egymást közt. A hölgy csak nézi!
Dunakanyarban MA tali valaki passziv fiuval?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től srácok kukkolni, masztizni ki csatlakozik? Szürke autóval leszek
Tata és környékén szopnék, akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.

Törölt felhasználó (4650845)

idősebb, nős partneremet keresem hosszútávra, aki férfias, szőrös és szeretne rendszeresen szopatni.

Valaki szopatna?
Szépet! Kalandoznék ma
Bp. 16 ker környékén.
Jó ha van helyed. ..
Bp. 16 ker környékén.
Jó ha van helyed. ..
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
sziasztok esetleg kamionos aki M7 lesz du. BP irányába és szopatna egyet parkolóban fehérvár-budapest közt vagy M0 -M5 között?
Kora délután 14:30 körül Fehérvár vagy környékén közös hoki?
Le is szophatsz. Esetleg én is kipróbálom...
Le is szophatsz. Esetleg én is kipróbálom...
Sziasztok,
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok. SZ-SZ-B megyei párt keresek,bármilyen korosztályból de lehetőleg csinos hölgytaggal. Helyem van de mobilis vagyok. Köszönöm.
Salgotarjan kornyeken ma delutan valaki .....
Sziasztok! Holnap délután igényes urat szopnék Székesfehérvár-Balatonlelle útvonalon! Lehettek többen is…!!