Sziasztok! Izmos diszkrét pasival kalandoznék Szigetszentmiklós környékén! Hely van!
11. Kerben szopnék egyoldalúan
Holnap délután rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Sziasztok,
Diszkrét sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn,rendszeres havert keresek.
Diszkrét sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn,rendszeres havert keresek.
Szolnokon helyem van
Sziasztok
Ma délután 17.ker tali?
Ma délután 17.ker tali?
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és a farkmra élvezne.helyem van.
Vecsés környékén valaki kölcsönös szopásban
Valaki mostanaba pest megyeben ?
Pécsen szopatnék...
Gárdony?
??? Senki???
(Ez egy válasz ruthe69 üzenetére (2023. 10. 21. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 12:08

Sziasztok! Aktív hellyel rendelkező, szopatni-dugni szerető pasit keresek, Pápán , és környékén. (50km). Esténként érek csak rá, hétvégén is csak este ok.(hétvégén, egész éjjel szopathatsz, dughatsz) Azért olvasd el , az adatlapom is. Csak , akkor írj, ha van helyed. Köszi.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Esetleg szopatnek is max 40ig
Esetleg szopatnek is max 40ig
Szopnék szopatnék Bp írj
Nagy farku pesti pasik?
Olyan pasit keresek, aki keményen megszopat, és meg is dug! Érd-Bp. és környékéről, valaki? Helyem van, bármikor jó lehet....
Gyms megyei értelmes, igényes és férfias pasit, srácot keresnék titkos kapcsolatra. Max 40 éves korig!
Legjob ha bi vagy vagy kíváncsi hetero!
Legjob ha bi vagy vagy kíváncsi hetero!
Valaki aki megszoptatna Kecskeméten?
Írj…
Írj…
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.... Valaki? Senki?
Most ÓZD + 30 km. Napközben bárkit leszopok.
Keményen tövig nyeletheted, hosszan bőnyállal.
Alázható, engedelmes, mélytorkú exhibicionista pasi vagyok.
Akár a szabadban is, bárhol levetkőzöm. Fotózhatsz, videozhatsz is.
Írj!
Keményen tövig nyeletheted, hosszan bőnyállal.
Alázható, engedelmes, mélytorkú exhibicionista pasi vagyok.
Akár a szabadban is, bárhol levetkőzöm. Fotózhatsz, videozhatsz is.
Írj!