Hellyel rendelkező aktiv pasit keresek.
Budapest es környeke. Irj, azt meglatjuk a tavolsagot.
Budapest es környeke. Irj, azt meglatjuk a tavolsagot.
Pakson vagy környékén keresek egy partnert, aki vagy szopna vagy dugna. Alkalmi de lehet alkami rendszers is.
Valakinek este nincs kedve szexelni?
Kellemes karacsonyi unnepeket mindenkinek

Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit vagy párt(pasik között csak orál) játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!
Kellemes Ünnepeket!
Ha valaki szeretne szenteste előtt még " játszadozni" akkor fél 3 kor Köki környékén benne vagyok!
Ha valaki szeretne szenteste előtt még " játszadozni" akkor fél 3 kor Köki környékén benne vagyok!
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján keresünk. Csak mail. Boldog karácsonyt mindenkinek!
Holnap 25.-én párokat,aktív pasikat kielégítenék! Kom.-megye. Bp. és környéke..
Sziasztok!
Veszprém-Ajka-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Veszprém-Ajka-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást helyem van még kipróbálnál
Hatvan
Hatvan
Ápolt, kanos partnerem keresem mostanra egy kis bi kalandra.
Sziasztok!
Valaki nem szopna ma egy jót Zala vagy Vas megyében?
26 éves Bi. sportos srác vagyok, lányokból épp kiábrándult
új kalandokat kereső. Valaki bevezethetne. Kor, alkat nem számít. Csak egy ügyes szájra vágyok.
Írj privátban, ha van kedved, és időd

Valaki nem szopna ma egy jót Zala vagy Vas megyében?
26 éves Bi. sportos srác vagyok, lányokból épp kiábrándult
új kalandokat kereső. Valaki bevezethetne. Kor, alkat nem számít. Csak egy ügyes szájra vágyok.
Írj privátban, ha van kedved, és időd

pilisszántón kényeztetnék! A hó nem lehet akadály!

Sziasztok. Kellemes Ünnepeket!
Igényes, kedves, szeretkezni szerető bp-i srácként keresek idősebb, férfibaratot az ünnepekre, esetleg utana is...
Igényes, kedves, szeretkezni szerető bp-i srácként keresek idősebb, férfibaratot az ünnepekre, esetleg utana is...

Nagy farkú vagy sok spermájú pasit szopnék, vagy akár időset
fiatal pasi vagyok, utazni tudok
fiatal pasi vagyok, utazni tudok
Dánszentmiklós 405ös út körny?autós pasi erre?
Idősebb, nagydarab férfinek szopnék diszkréten. hely ok.
Nekem van
(Ez egy válasz Pittaa üzenetére (2023. 12. 23. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 14:01

Ma délután vagy holnap reggel lenne kedve valakinek cumizni? Pest ,vafy pestmeg,ében?
Zalaegerszegen most orálisan kényeztetnék pasit, helyem van.
Ma délután vagy holnap reggel lenne kedve valakinek cumizni? Pest ,vafy pestmeg,ében?