Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező dominánsabb, 25-45 év körüli pasit keresek, aki szopatna. Mindenképp légy magadra és környezetedre igényes, ápolt és sportos, én is ilyen vagyok.
Bi pasi ma jön ki a reptérhez 16ra? Ha jönnél és szopatnál írj rám.
Ma este szopatok dugok! Pasik párok jelentkezését várom mezökövesd mellett!!!
Hello!
Holnap reggel 5 körül valaki Budapesten?
Holnap reggel 5 körül valaki Budapesten?
Sziasztok!
December 5 èn úgy néz ki, hogy 10 órától dèlután 4. Pesten leszek, szívesen eltőltenèm ezt a pár órát egy fèrfi társaságában.a többit beszèljük meg privátban.
Üdv
December 5 èn úgy néz ki, hogy 10 órától dèlután 4. Pesten leszek, szívesen eltőltenèm ezt a pár órát egy fèrfi társaságában.a többit beszèljük meg privátban.
Üdv
Vagyunk egy páran a kiserdőbe. Ki szopatna?
Szopnék szopatnék Bp írj
Szopni szerető férfiként idősebb partnerem kényeztetném hosszan. Helyem van, ahol nyugodt körülmények között találkozhatunk. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni, gecit nyelni. Csak szopok, de akár többször is a számba élvezhetsz. Paramétereim: 30-as, férfias, 168,magas, 70,kg. Akár rendszeres is.
Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
népligetben leszopnék valakit mostanában
Ma este keresek aktív srácot Budapestről. Hely szükséges.
Zalaegerszegen holnap 15-21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
Pusztaszabolcs ès környèkèn keresek aktív domináns daddyt aki dugna ès szopatna. Èn 23 vagyok 171/62 ès szőrös. Csak 45+ os fèrfivel állok szóba. Lehetsz husis mackós.
Budapesten most? Hely ok.
Valaki bevezethetne ebbe a bisex világba… Bp és hely kellene
Cegléd és környékben ismerkednék!
Sziasztok! Ma este Szarvasnál? Autó? Én csak passzív!
Veszprém környékén szopatnék!
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok.
Sziasztok! Holnapi napra( szombatra) ismerkednenk fiatal, jóméretű sráccal . Bi ok, gumi kell. Hely van Budapest II. ker

saffin