XI. ker oralkodnék
Debrecen!
Sziasztok! Teljesen kezdőként szeretném kipróbálni milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? 50-es nős diszkrét normális ffi vagyok! 170 72 Teljesen titokban!!!!!! Ma délután 16órától lesz egy kis időm! Macisabb alkat előny! Hely jó lenne!
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd 40 km lousz
Hello Győr ?most titkos tai?
Orál Neszmély környékén?
Sziasztok!
Péntek délutánra keresek Miskolc-Nyék vonalon szopni szeretőt.
Péntek délutánra keresek Miskolc-Nyék vonalon szopni szeretőt.
Sziasztok ! Masszőrt, vagy masszőzt keresnék a holnapi napra Budapesten. Helyem nincs sajnos. Vagy esetleg most de akkor a pillangó park közelében.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
dunaharaszti és környékén valaki ?
szopnék XI.
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Aktiv fiut keresnek pest megyeben

Valaki Csepelen?
Vecsés környékén van valaki?
Szia! Van helyed?
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap, azaz 12.08. Péntek késő este/éjjel Budapesten valaki, vagy netalán többen nem találkoznának egy duci macival? Örömmel meglátogatnék 50 év alatti fiút, pasit, párt aki szeretne egy jó közös hokizást,.orált illetve mindent mi mindenkinek jó.
Pécsett ma szopatnék, hely van.
Még mindig keresek magányos urat Csongrád megyében ne légy szálkás inkább duci lehet akár kölcsönös is
Kezdő aktív tini keresne passzív partnert! 23/6cm intimmel!