Kanos pasit kényeztetnék ma dughatsz is!
Irj!
Irj!
Sziasztok
Szeretne valaki egy kozos cumit? 8 ig ra erek
Szeretne valaki egy kozos cumit? 8 ig ra erek
ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Sziasztok
Ma délután Nyíregyháza környékén van valaki akinek helye is lenne?
Ma délután Nyíregyháza környékén van valaki akinek helye is lenne?
50% vissza se ir a 25% nem ér oda találkozora és maradt 25% probálkozni
Ilyen ez az oldal de kilehet fogni volt nem 1 nem2 jo talim (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 11. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 18:53
Ilyen ez az oldal de kilehet fogni volt nem 1 nem2 jo talim (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 11. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4773849)

Na én törlöm magam senki se akar találkozni csak igérgetnek
Sziasztok! Holnap (szerdán) Szegedre megyek melózni, körülbelül dél és kettő között végzek és indulok haza Pestre. Ha valaki szeretné, szívesen beugrom hozzá. Mivel elég szűk lesz az időm, jó lenne, ha írnál egy telefonszámot vagy egyéb instant elérést. Melós cuccban leszek, egyéb infók: adatlap, illetve videó is van. Kölcsönös cumi vagy szopatnék elsősorban, de pervibb dolgok is bejönnek, de ezekről inkább telefonon vagy személyesen.
Jó lenne,ha megtanulnál írni,akkor talán valaki meg is értene!
(Ez egy válasz Diszkrét sex üzenetére (2025. 03. 11. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 16:01

Kiugróan fel diszkréten hozam Pestre egy olajos fasz maxast orál ötvözve
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Csütörtök délelőtt rá érő aktív pasit keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Kiskunfélegyháza és környékén keresem aktív apucimat, hosszútávú szexkapcsolatra.
Ne törd magad, gyere!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 11. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 18:53
Törölt felhasználó (4773849)

Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! este 8 óra után Újpest Megyeri úton valaki! Anyagiaktól mentes szex! Autóm helyem nincs! Írj
Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Sziasztok,
Van Pesti pasi, aki pénteken délután megdugna?
Ha van hekyed, az nagy előny, és ha nem túl nagy a méret, az is.
Mackós alkat sajnos nem jön be.
Írj privát üzenetet.
Köszi!
Van Pesti pasi, aki pénteken délután megdugna?
Ha van hekyed, az nagy előny, és ha nem túl nagy a méret, az is.
Mackós alkat sajnos nem jön be.
Írj privát üzenetet.
Köszi!
Budán orál ma este?
Veszprémben egy furulya ma este?
Csüt. kora du. valaki Bp.-en hellyel vagy autóban.Nyalhatsz, dughatsz.Kizàrólag kis farkú partnert keresek.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Salgótarjánban szopatna dugna valaki?