Nagy farkú vagy sok spermájú pasit szopnék, vagy akár időset
fiatal pasi vagyok, utazni tudok
fiatal pasi vagyok, utazni tudok
Nyiregyen vki szopnék!
Szerda délelőtt valaki Veszprémben autós móka?
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék 27-30 között orálisan. Hely van.
Farkat markolásznék délelőtt Albertirsánál a régi benzinkutnál.a többit privátban
Aktív bi pasival ismerkednék,akinek vékony ,10cm körüli a farka.
Jó farkú pasi előtt pucsítanék,hely ok.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Sziasztok! Győr környékére nem szervez valaki szilveszteri bulit?
Miskolc valaki?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
ma este Balaton környékén kötetlen kölcsönös férfias lazulás?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Orálszex végig Bp meglátogatnálak 8 kerület .
Szasztok, boldog karácsonyt, valaki aki űriteneni akár,egy érzéki szájba? Örs vezér környékén.
Kellemes Ünnepeket,
Ma este Gyöngyös/Eger környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
Ma este Gyöngyös/Eger környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
Sziasztok, szopnék ma egy jòt Budapesten.Helyem van.írj rám ha szopatnál egy jòt
Héten kora hajnalban vagy késő este Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas és ami alakul????irjatok
M3-M30 füzesabony-Miskolc között valaki kaland?