Sziasztok, szopnék ma este Dombóváron.
Ma délután,este szopatna valaki egy szakállas férfit? 3.kerület.
Miskolc tiszaújváros? Szopok!
Szia Szekszárd Kalocsa Dunaújváros környezetben, én pakson vagyok. Minden mehet, szopok viszonzas nélkül is. Diszkréten, hívj bátran. Húsz 4929559
Sziasztok! Ma diszkréten benne lennék egy közös hokizásban Budapesten. Hellyel sajna nem rendelkezek.
Havert keresnek ma délutáni talalkozóra.
Havert keresnek ma délutáni talalkozóra.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Szopható pasit keresek ,dughatsz is magas ferfias 40 es pasi vagyok.hely van Bp.diszkréció,egészség,higiénia adott elvárt.ha csak azt szeretnéd hogy síkosítós kézzel megfejjelek az is oké
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Állandóra érdekelne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 11:26
Törölt felhasználó (4652460)

Tatán és környékén szopnék diszkréten! Akár kíváncsi heterot is.
Tatán és környékén szopnék diszkréten! Akár kíváncsi heterot is.
Szopatok szopok Pesten csak nagyon diszkrét keresen
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Vasárnap-Csütörtök késő este vagy Hétfő-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Megkóstolod a farkam?
Sziasztok ma este taliznék Debrecenben helyem van ha van kedved irj
Üdv jön ma valaki Gyöngyösre? Ha igen irj rám
Szopatnek v szopnak pesten