Gyulán. Vastag farkú barátom szopnám diszkréten ,rendszeresen. Van helyem.Nem vagyok profi de vágyom a faszodra. Vastag és jó méret izgat. Végig szoplak.
Sziasztok 21 vagyok és aktív korombeli sráccal ismerkednék, nagyon szeretek szopni
Sziasztok!
Kecskeméten valak?
Kecskeméten valak?
Holnap délelött szopnék, csakis egyoldalúan, több órán keresztül. Helyed legyen.
Hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 14:45
Törölt felhasználó (4661738)
Holnap délelött szopnék, csakis egyoldalúan, több órán keresztül. Helyed legyen.
Holgyekhez parokhoz csatlakoznek aktiv vagyok bp-n
Győr-Budapest vonalon, de helyem nincs hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 14:54
Törölt felhasználó (4663625)
Hol?
Fiatal, tiszta, borotvált fiú megdughatna Szegeden. Szívesen le is szopnám. Jó lenne, ha képet tudna küldeni előtte legalább a farkáról. Hely kell.
Megbizhato,apolt,igenyes,hellyel rendelkezo bi ferfit keresek. Salgotarjan,Eger ,kornyeke.
Sziasztok! Kezdő aktív tini vagyok méretes, 22/6cm-es farokkal! Szívesen kényeztetnék valakit
Szegeden szopnék és perverz dolgok is be jönnek !
Szopnek szopatnek Bp írj
sráccal titokban valami? sokat vagy kanosan?
haverság extrával?
szopnék ha érdekelne
haverság extrával?
szopnék ha érdekelne
Szombaton délután a komáromi szaunában ismerkednénk bi fiúval. Hármas szexre.
Sziasztok! Reptéri kifutó végénél szopnék. Valaki?
Jopfarku pasit keresek sok spermaval aki szopatna.Nyiregyházi vagyok hely van.ma estere
.
.
Pasit keresek Pécsen, aki dugná a fenekem (nem kölcsönös, csak Te engem).
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Budapesten ma estére keresnék férfi partnert laza kalandra. Hely megoldott.
Holnap délelőtt szegeden leszek, valaki szopatna?

Maxxos