Most keresek partnert vagy partnereket szopásra hokira.
Helykell utazni tudok.
Budapest
Helykell utazni tudok.
Budapest
Sziasztok Baranyában ismerkednék első sorban biszex férfi tagú párral, szívesen szopnám a farkad a pároddal ketten. De mindenre nyitott vagyok, akár szóló urak is szóba jöhetnek.
Zalaegerszegen ma, szerda, csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Most aktiv balaki a westendben?
Paszivat keresek Szentendrén holnap reggel.
Budapest 4 ker holnap délután 2 - 4 ig hellyel valaki? Uni vagyok.
Állandó hokipartneremet keresem Szegeden és környékén (közös - kölcsönös)
Aktív, keményen szopató, kúró, férfit, ffiakat, keresek! Szopok, nyaliok, nyelek kúrhatsz kedvedre! Csak AKTIVAK!
Helyem van, minden nap, írj üzit. Nem levelezgetni akarok. Tartós kapcsolat is lehet! Dél-Bp. , Buda-Érd és környékéről?? Várom a jelentkezőket!
Helyem van, minden nap, írj üzit. Nem levelezgetni akarok. Tartós kapcsolat is lehet! Dél-Bp. , Buda-Érd és környékéről?? Várom a jelentkezőket!
Szolnok környéki Aktív pasi?
Sopronban keresek partnert, aki egyoldalúan szopatna.
Zalaegerszegen ma, szerda, csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Borsodból fiatal formás popsi?
valaki ma szentendre?
Ma valaki Magnum ?
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot ? 11.ker. Kocsimban vagy a tiedben! Kimegyek eloveszem és már csinálhatod is! Sok jön
Lábfétissel rendelkező meleg / bi srácoknak tartanám a talpam, hogy nyalogassák és ráélvezzenek.
Győr és Móvár környékén keresek bisex párt vagy női fehérneműst unit kölcsönös élvezetes játékokra
Ma d.u. Tiszakécske thermálban ismerkednék, kalandoznék!
27.-én szombaton napközbenre keresek uni, de inkább passzív partnert Maglódra.

csumpec
Alexa May