Valaki szopatna ma? Bp
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Crossdressert keresek mára. 3-ig szabad vagyok, helyem nincs, de autó van, mobilis vagyok. Érd vagy Bp és ezek környéke.
Sziasztok. Dunaújváros környékén fiatal passzív orálra van?
aktív vagy uni pasit keresek Szabolcsban,helyem van 30-60 éves potens legyél!
Újpesten most?
Szia..ma (csütörtök) normális ápolt partnert keresek..helyem nincs autóm van..Bp..esetleg környéke..orált kivánom..én neked...végig,de ha kivánod viszonzod
Paks Dunaföldvár szopnék szopatnék.
Sziasztok, a 13 óra utánra keresem aktív vagy uni,biszex partneremet,orális örömökre. Pest. Hely jó lenne.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Újpesten valaki most?
Sziasztok, Vác környékék igényes pasi?
Dèlelött valaki Budapesten?
Keresem partnerem: Baja és környéke. Aktív partner lennék,legyél csupasz. Diszkréció nagyon fontos
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel szopnánk egymást és a farkamra élvezne.Helyem van
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Ma délután, kora este Egerben bekapnék valamit.
Esetleg spermás puncit nyalnék...
.
Imádom a gecit!
Több adag is jól esne.
Esetleg spermás puncit nyalnék...
.
Imádom a gecit!
Több adag is jól esne.
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Ma délelőtt valaki Budapest környékén? Hely kell.
Kölcsönös orál Kalocsa környékén ma délelőtt ?