Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Jó farkú aktív pasikkal ismerkednék lehettek többen is
Dél-Dunántúl
Utazni tudok
Dél-Dunántúl
Utazni tudok
Sziasztok!
10:40 től Budaörsön leszek ès keresek egy daddyt aki megdugna belèmèlvezne rendszeresen 45+ os fèrfit keresek csak!
Remèlem olyan jelentkezik aki szeret domináns lenni, s nem nekem kell irányítani mert elèg gáz.
23 èves vagyok 171 magas, szőrös segg- láb, ès a popóm közepe is szőrös.
Mackós, pocakos szőrös test előny
Ugyan akkor domináns molett nőt is keresek!
10:40 től Budaörsön leszek ès keresek egy daddyt aki megdugna belèmèlvezne rendszeresen 45+ os fèrfit keresek csak!
Remèlem olyan jelentkezik aki szeret domináns lenni, s nem nekem kell irányítani mert elèg gáz.
23 èves vagyok 171 magas, szőrös segg- láb, ès a popóm közepe is szőrös.
Mackós, pocakos szőrös test előny
Ugyan akkor domináns molett nőt is keresek!
Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre
Sziasztok!
Kaposvári egyedül élő biszex pasiként keresek határozott, férfias, aktív partnert/partnereket. Férfiakkal én csak passzív szeretek lenni, de azon belül mindent szeretnék megélni.
Az elképzelés egy hosszú távú, baráti alapú szexkapcsolat kialakítása. Ahol egy sörözős/filmnézős este során meg tud jönni a hangulat bármihez. Jelenleg egyedül álló és egyedül élő vagyok, de ez változhat. Egy “normális” emberi kapcsolat kialakítása segít későbbiek során is fenntartani a szex kapcsolatot is. Tapasztalatom szerint a “csak szex” nem működő képes.
Izgat a szép férfiasság (nem feltétlenül a nagy, bár az sem lenne hátrány), és ha kellően határozott az illető, aki tud türelmes lenni de be tud vezetni mindenbe amibe akar.
Ha neked nem gond a táv, bárhonnan, de azért reálisan nekem a Somogy/Baranya/Tolna megyék amik elérhetőek.
Kaposvári egyedül élő biszex pasiként keresek határozott, férfias, aktív partnert/partnereket. Férfiakkal én csak passzív szeretek lenni, de azon belül mindent szeretnék megélni.
Az elképzelés egy hosszú távú, baráti alapú szexkapcsolat kialakítása. Ahol egy sörözős/filmnézős este során meg tud jönni a hangulat bármihez. Jelenleg egyedül álló és egyedül élő vagyok, de ez változhat. Egy “normális” emberi kapcsolat kialakítása segít későbbiek során is fenntartani a szex kapcsolatot is. Tapasztalatom szerint a “csak szex” nem működő képes.
Izgat a szép férfiasság (nem feltétlenül a nagy, bár az sem lenne hátrány), és ha kellően határozott az illető, aki tud türelmes lenni de be tud vezetni mindenbe amibe akar.
Ha neked nem gond a táv, bárhonnan, de azért reálisan nekem a Somogy/Baranya/Tolna megyék amik elérhetőek.
Fehervaron bisex pasi srác közöshokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Hétvégén a Street food on leszek Cegléden. Valaki társulna? Élveznénk egymást is!
Ráckeve környékén valaki aki benne van
Neszmély környékén orál?
Szopnék ma éjszaka! Baszható, passzív köcsög vagyok. Nagyvárad tér mellett vagyok. Parkban, kocsidban is jó, de el is vihetsz magadhoz. Ingyenes szex! Budapest
szopnék XI. ker
Holnap este fele Mosonmagyarovar és Debrecen között ha valakinek lenne kedve pálya mentén?
Kispesten valaki ma este? Kezdő vagyok, szopatnék, lehet szopnék is
veszprém ma este?
Miskolc-Mezőkövesd.Ma késő este leszopnák valakit.Lehet kölcsönös is.Minden megoldás érdekel!!
Kaposvár?
Pesten biszex pasik?
Szopnék szopatnék Bp írj
Szombathelyen és környékén keresek valakit közös hokizásra, ma este
Holnap reggel fehérváron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi