Újpesten most valaki nálam?
Ma szopna valaki este 8 után vác-balassagyarmat útvonalon, magas, izmos, nagy farkú 30as pasit?
Viber camban kiverném ha megnézné valaki!
Sziasztok
Holnap este Tatabányai buliba keresnék 2 bi pasit.
(A pár női tagja vagyok)
Holnap este Tatabányai buliba keresnék 2 bi pasit.
(A pár női tagja vagyok)
Szigetszentmikloson szopnék ma! Helyem nincs de kocsi ok
Sziasztok. Veszprém és környékén (max 50km) talizna ma valaki? Kocsim van, utazni tudok
Ma este 22 óra után keresünk a közelünkből adatlapunk alapján. Szép estét mindenkinek
Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit keresünk ma estére akit orálisan kielégíthetnénk. Semmi sincs kizárva, az orálon kívül a női taggal akár több is lehet. Párokkal, hölggyel is szívesen ismerkednénk. Csak Budapestiek jelentkezését várjuk. Arcos és intim fotót a szimpátia és a kémia megléte miatt kérni fogunk, amit természetesen viszonzunk. Kommunikáció emailen vagy google chaten lehetséges. Valós személyeket keresünk, mi is azok vagyunk. Kamusok kíméljenek!
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén holnap, hosszabb távú barátság céljából. Privátban elérhető vagyok.
Hello 22eves kivancsi heterokent keresnek lanyos fiukat kaland celjabol
Ma este párokhoz csatlakoznék Budapesten! Utazni tudok, Viber van!
Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!! Debrecen és környéke!?
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot? 11.ker kocsimban vagy nálad
Tovàbbra is keresek.
Nagyon kulturalt, igényes bp-i srácként hasonlóan kulturált, de idősebb ffi barátot.
Nagyon kulturalt, igényes bp-i srácként hasonlóan kulturált, de idősebb ffi barátot.
Férfi keres oralszexre aktiv férfit.3.ker
Budapesten most?
Budapest-Siófok útvonalon most valaki???
Hatvan valaki passziv? 20 cm korul, sportos test, 30 eves aktiv.
Független 50 körüli Budapesti ,Pest Megyei hellyel rendelkező férfivel ismerkednék akit alkalmanként tabuk nélkül orálisan kényeztethetnék viszonzás nélkül !HELYEM NINCS !Utazni tudok délutáni esti órákban !
ápolt, korrekt megbízható barátságos e téren kezdő férfi vagyok!
ápolt, korrekt megbízható barátságos e téren kezdő férfi vagyok!
Hali. Miskolcon most vakaki cumizna?