Sziasztok. Fehérváron valaki? Szopatnék egy jót most!
Fehervar, bagy kőrnyéke vki kalanda?
Privit írj...köszi
Privit írj...köszi
Vecsés - Cegléd és vonzáskörzetében nem kövér fiút leszopnék.
Dunaújvárosban szópnék szopatnék 1.5 óra múlva.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Újhartyán szópnék szopatnék most
Fehérváron bisex pasi vagy srác kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
oralsexx XI. ker
Ki szopatna a Nyugati környékén?
Sportos, férfias srác vagyok, Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik...
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok! Szombaton keresnénk egy fiatal (18-25) uni fiút, aki csatlakozna hozzám és igényes travi barátnőmhöz! Helyünk van!
Sziasztok! Szép napot! Esetleg békés megye?
Én szívesen
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2023. 08. 02. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyat keresek,aki szeretné, ha hotel szobámban hosszasan masszíroznám, kényeztetném kívül-belül

Dél-Bp. környéke?
Jelentkezem
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2023. 08. 02. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki szopna délelőtt egy jó faszt?
Szarvas?