Fiatal meleg srácot szopatnék,Pécsen
Partneremet keresem akit szophatnék akar rendszeresen is . Utazás megoldható , diszkréció fontos.
Aktív pasikkal ismerkednék, akik szopatnak, kúrnak is!! Helyem van!! Érd-Bp. és körnékéről előnyben, a nagyfarkú pasik!!
Írjatok üzit!!
Írjatok üzit!!
Szigetszentmiklós most valaki méretes aktív pasi??
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Dunaföldvár Szekszárd környékén taliznek minden érdekel. 17/5 a méretem
Szigetszentmiklos. Leszopnék valakit
18ker valaki? 11es farkam tele..3 napos
Aktiv ferfit keresek pest megyeben, akar hosszabb tavra is !
Vékony faszt szopnék ( Max: 15/4) Érden.
Nyíregyházán aktív partnert keresek
Szopnék szopatnék Bp írj
Gödöllőn orálkalandra gyere
Éppen úton vagyok a városban és tele a farkam…valakinek nincs kedve segiteni rajtam? Nálad vagy le jössz beszallsz és csinálod amit szeretnél!
Sziasztok!
Baja környékén keresek aktív férfit. A telefonszámom: +36 20/558-2422
Jani
Baja környékén keresek aktív férfit. A telefonszámom: +36 20/558-2422
Jani
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Hali! Mostanság valaki Budapesten? Szopnék vagy kölcsönösen...
Kölcsönös oralra keresek vagy egyoldalúan szohatsz ma délelőtt Ózd kornyeke 40km plusz utazom
Fiatal Homi srácot szopatnék,Pécs
Nagyfarkú pasit keresek sok és nagy spriccel.Lehetsz párban is annál jobb