Zalaegerszegen ma és holnap délután szopnék. Helyem van.
Hellyel rendelkező passzív fiút keresek mára.
Sziasztok ,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok,diszkréció adott és elvárt
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok,diszkréció adott és elvárt
Villány vagy környéke, autóval rendelkező pasi,aki a számba élvezne? Viszonzás nélkül.
Bi parok erden vagy pestmegyeben ?
Szoptatót, szájbavizelőt akár többet is keresek most délelőttre helyem van R.palotán 70-es bí vagyok.
Sziasztok! Ma délelőtt kb. 10-11 órától keresek hellyel rendelkező, szopható, dugható uni fiút Bp. Széll Kálmán tér illetve innen Budaőrs felé. Privátban írj!
Vasárnap este 6 után keresek bi pasit...
Vasárnap reggel 7 körül m4 vonalán vagy m0 alacskcsa környékén autos tali bi uni vagyok irj
Bi parokkal ismerkednek
Gyöngyös Hatvan Gödöllő környékén valaki paszív vagyok
Balatonmária környékén két 50 éves bi pasihoz valaki? Pár, pasi, csaj?
Sziasztok!
Valaki délelőtt Ajkán?
Valaki délelőtt Ajkán?
Sziasztok! 07 10 én van helyem kölcsönös oral és hoki ami érdekel! Reggel fél 6 től ráérek! Ha valakinek van kedve szivesen összehozhatnánk valamit!
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és ráélvezne a farkamra, meg elvenné a szüzességem. Helyem van
Tiszafüreden keresnék hölgyet, urat szexre. /szopatás, szexjátékok/
Nagyon lenne akár mosti, bírom a sok gecit. Helyem van R.palotán 70-es bí vagyok.
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 07. 08. szombat 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 04:47

Valakinek lenne kedve most játszani a farkammal és bírja a sok
Gecit? Kocsiban vagy nálad akár! Bp
Valakinek lenne kedve most játszani a farkammal és bírja a sok
Helló!
Ha valaki most szopatna Szombathelyen a régi casinónál váron
Ha valaki most szopatna Szombathelyen a régi casinónál váron
Dunaharaszti környékén ismerkednék napközben ráérő korombeli kezdő bi pasival.