Partneremet keresem aki szopatna akár rendszeresen is.
Debrecenbe ismerkednék !
Szerda,csütörtök délután 17-20 óra között rá érő aktív srác pasi aki jönne is vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Szopatna valaki Bp belvárosban? Magas, helyes srác vagyok.
budapest mellett kolcsonos maszti oral... hely van. irjatok
Masztit kukkolnèk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Csákváron valaki orális szex?
Oda- vissza oralra, Bp. keresek,
5 körül Albertirsán vki?
Veszprémben kiverném valakinek vagy max leszopnám, de csak viszonzás nélkül, keress bátran

Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Kanos pasit szopnék egyoldalúan a 11. Kerben
Pápa környékén,hellyel rendelkezőnek, szopnék...
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Nyéken valaki most?
Bicske környékén szopnék holnap dél előtt
Algyői vasúti hídhoz jön valaki ma nudizni? Írjatok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.