Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Neszmély környékén orál?
Pápán, holnap este szopnék...???
Valaki most közös hoki 13 kerület?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Ma éjszaka Esztergom és 3. kerület között passzív/uni orálozásra?
Sziasztok! Szopnék ma este 22.00 utan vagy miskolcon a joyson körforgónál vagy nyéken a nudinal!
Sziasztok budapesti nagyon diszkrét urat keresek titokban akár rendszeres orál rá lehet egyoldalú v közösen v hokira buvohelyel
Gárdonyban lesz valaki ma este ??
Sziasztok.
Vác, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Veres, Gödöllő és környéke valaki este kaland?
Vác, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Veres, Gödöllő és környéke valaki este kaland?
Igényes budapesti vagy környéki urat vagy urakat szopnék ma este…
Szia, engem este leszophatsz, 70-es ápolt ffi közepes mérettel. 13 kerület, nálam
Szia, engem este leszophatsz, 70-es ápolt ffi közepes mérettel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 04. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 17:54
Törölt felhasználó (4712341)

Valakit szívesen leszopnák 3. Kerben!
Valakit szívesen leszopnák 3. Kerben!
Sziasztok! Valaki tud Budapesten nyilvános gloryhole-t? Aktív partnert keresek, akár egyoldalúan is.
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész ….. smile
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném .
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész ….. smile
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném .
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben
Én most értem ki van valaki?
Szia
Már régóta kérdezni akartam: mit jelent az hogy felszopó? (Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2023. 07. 04. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Már régóta kérdezni akartam: mit jelent az hogy felszopó? (Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2023. 07. 04. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtök délután valaki? Dózsa György út környékén helyel?
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!