Sziasztok Budapesten és környékén keresek aktív partnert helyem nincs, priviben a többit
megkeresel?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 16:59

Estére keresek kellemes biszex élményt! Szólóban vagyok és helyem van!
valaki dugjon szájba, kipróbálnám
Estére keresek kellemes biszex élményt! Szólóban vagyok és helyem van!
Hegyeshalom s Bezenye között valami?
Szia sziasztok én csak egy átlag embervagyok de ápolt és megbizhato 100% ban ha valaki ijen bi pasit keres akor az irjon privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 15:56
Törölt felhasználó (4700995)

Az a baj, hogy se szakmunkás, se diplomás nincs...
Az a baj, hogy se szakmunkás, se diplomás nincs...
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki èrd környékén orál hoki anál?
Bisex pasi, srác közöshokira fehérváron szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Most valaki 3 kerület vagy 4?
Most valaki 3 kerület vagy 4?
Ma, este, éjszaka tali/sex Budapesten? Elsősorban időset, macisat keresek. (45-75éves, 90-130kg). Passzív/uni vagyok. Helyem, vagy kocsim nincs ehhez. De, meg tudlak látogatni is, ha van helyed vagy kocsidban, parkban, szabadban is jó! Meztelenül nálad, tapi, smár, orál, anál. Szopok, ujjazhatsz is, baszhatsz is. Semmi nem kötelező! Korrekt, nagyon ápolt rendes srác vagyok. Írj és tali! BUDAPEST
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Miközben szopnátok egymás farkát én verném közben magamnak és Rátok élveznék.
Lenne erre jelentkező pár?
Lenne erre jelentkező pár?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn.
Sziasztok,izgalmas hétvégét minden G.G tagnak. Keresem biszex partneremet,vagy ilyen ff. tagú párt, kellemes kötetlen ismerkedésre, élvezkedésre. Én uni,passzív lennék. Helyem van. XVI.ker. írjatok.
Mennyire igazad van! Ráadásul a diplomás semmittevőknek is a melósok termelik ki a fizetésüket. Haszontalan jószágok.(lehet lehurrogni tessék tessék).
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalatom szerint a diplomások rettentően el vannak szállva maguktól. Teljesen mindegy, hogy szexpartnerről beszélünk vagy tartós kapcsolatról.
Vác -Dunakeszi környékén?
A diplomás spermájának sincs más íze,mint a szakmunkásnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 08:41
Törölt felhasználó (4700995)

Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap