Sziasztok!
Partnert keresnék, aki egy alapos szopás után szívesen az arcomra élvezne. Imádom a gecit. Mehet kölcsönösen is, de ha csak egyoldalúan szeretnéd, az sem gond.
Írjatok bátran, ha érdekelhet!
Partnert keresnék, aki egy alapos szopás után szívesen az arcomra élvezne. Imádom a gecit. Mehet kölcsönösen is, de ha csak egyoldalúan szeretnéd, az sem gond.
Írjatok bátran, ha érdekelhet!
Sziasztok bp 17.ker tali ma reggel?
-hmmm....
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2022. 04. 02. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek jövőhéten délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Sziasztok!
Ma valakinek lenne kedve fogadni egy kezdőt Nagykáta vagy Cegléd környékén?
Ma valakinek lenne kedve fogadni egy kezdőt Nagykáta vagy Cegléd környékén?
Miskolc környékén esetleg ma? Helyem nincs.
Gyöngyös vagy környékén keresek megbizhato partnert akár töb alkalomra is
Ma délelött valaki BUdán?
Hello
Hatvan, Gyöngyös környékén szopnék mai nap, kocsiban.
Hatvan, Gyöngyös környékén szopnék mai nap, kocsiban.
Délelőtt Budán , dáéután kora este Balatonfüred környékén keresem szexpartnerem!
Nagyfarku aktiv aki szopatna rendszeresen?
Ma délután. Vas megyében, hölgyet, párt, vagy férfit keresek.
Bp-n holgyekhez parokhoz csatlakoznek aktiv vagyok
14ora felé pest és környékén nagyfarkú pasi közös masztira kocsival??
Fiatal srác ma Gyál,Vecsés környékén?
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Ma délután, kora este Balatonfüred vonzáskörzetében keresek szexpartnert! Hölgyet, párt vagy pasit.
Na ,akkor mégegyszer ,
ma du. -tán ,vagy inkább este, fius kalandot valaki ?
Engem izgat fiuval cßók =)
ma du. -tán ,vagy inkább este, fius kalandot valaki ?
Engem izgat fiuval cßók =)