Most valaki?
Írj rám privát.
Ott a részleteket meg írjuk. (Ez egy válasz tentamen üzenetére (2023. 06. 07. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott a részleteket meg írjuk. (Ez egy válasz tentamen üzenetére (2023. 06. 07. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 18:53

Jo napot
Vajon ki az aki orálisan kényeztetné a farkam?
Aktív vagyok és nem 5 perces srác.

Jo napot

Pesten szopatnék. Kiváncsi hetero szép farokkal.
Tiszalök aktív pasi?
Szia
Emailt is váltottunk,azóta,bár ma reggel óta nem válaszol (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 06. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 16:03
Emailt is váltottunk,azóta,bár ma reggel óta nem válaszol (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 06. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656903)

Valószínűleg ő egy nemlétező személy. Kamu kép és kamu paraméterek......
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Valaki 7 körül a Kondorosi út végénél Dunaparton?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sárvár, ès Celldömölk környékén közös farokverès? Kocsiban is....
Egerben vagy Ostoroson helyel rendelkezö bi vagy meleg pasit keresek esetleg párt.diszkrécio higénia adot és elvárt
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Ma este Aktív pasival taliznék Hatvan Salgótarján környékén
Sziasztok! Pénteken indulnék Siófokról Sopronba. Nagyon nem kell sietnem. Szívesen elidőznék valahol.Tervezett útvonal: Siófok-Veszprém-Ajka-Sárvár-Sopron. De mehetek Pápa vagy Zirc-Győr felé is... Vasárnap meg vissza.
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Holnap délelöttre keresek aktív pasit jó farokkal, akit kényeztethet nőirucit kedvelő vékony fiatal passzív fiú! Jó lenne ha lenne helyed, és valahol a 11. Kkerület környékén laknál!

Reptérnél szopok.
Valaki?
Valaki?
Repter vege lesz kint valaki? 16:00 kor!
Nejem előtt pajzánkodnék ma este Sopronban