Újpesten valaki most?
Ma délután aktív kanos srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van.
Most reggelröl esetleg ràèrö kanos pasi? Szivesen szopnèk egy kemèny farkat.
Marcali környékén párt, pasit megnézne 2 bi pasi.
Negyed 8 tól negyed 9 ig, a soroksári Auchanban szopnék mélytorkosan, gumival
Mikor van rá időd?
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2023. 05. 31. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Full kamu vagy… az üzeneteidet sem olvasod el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 01:25
Törölt felhasználó (4564862)

Most éjszaka szopnék, meg is baszhatsz ha akarsz! Köcsög vagyok! Nagyvárad Tér mellett vagyok. Akár kocsidban, parkban, bokornál. Írj és tali!
Sziasztok ! Ma este felé aktívak volnának, Komárom-Esztergom útvonalon, !? Vékony, csupasz volnék, szopnek, dugatnam magam !

Sziasztok, most reggel illetve a délelőtti órákban keresem azt a pasit akivel kölcsönösen verhetjük vagy akár szophatjuk is egymás farkát, autóban vagy szabadban! Ápoltság és diszkréció adott! Pápa és 25 km-es körzete jöhet szóba! Privát üzenetben keress!
Szopatnál?
Írj
Írj
Most éjszaka szopnék, meg is baszhatsz ha akarsz! Köcsög vagyok! Nagyvárad Tér mellett vagyok. Akár kocsidban, parkban, bokornál. Írj és tali!
Ma (csütörtök) este szívesen meglátogatnék Budapesten egy 45+ aktív macit. Ki vagyok már éhezve
Lenne valakinek kedve meg nézni közelről hogyan verem ki lent a duna parton (dunapláza hátánál)
Cegléden aktiv partner késő este?
sziasztok normalis igenyes pasi vagyok bekes megyeben van helyem de utazniis tudok not pat vagy fiatal fiut keresek
Autós vagy szabadban kalandra keresek pasit Budapesten vagy környékén.
Sziasztok ma estefele kozos maszti pasival? Csak a paros ferfi tagja. BP
Fejér megye mány? 34 eves passziv vagyok!
Szopnék szopatnék Bp írj
Repteri kifutonál szopnék irj ha itt vagy