Valaki szopathatna
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Kedden fél 3 kor Szfváron szopnék
Szopnék most Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik
Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Kérem cdak ide írjanak a homik stb, nekem ne írjanak privátban és más oldalakon se, amely nem nekik van!
Fóti Auchan parkoló? Szopnék…
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok.
Valaki ma Nagykáta mellet?
Valaki ma Nagykáta mellet?
Bi parokkal ismerkednek bpn es vonzaskorzeteben
Késő délutántól keresnék uni vagy aktív srácot (esetleg kíváncsi heterót) diszkrét kalandra Pápa és környékén (max 50km)
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 07:32
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma és holnap este 21 után nem kicsit szopnék. Helyem van. Privátban keress köszi.
Szopatnék, szopnék - meg amit szeretnél - amúgy diszkrét , ápolt uni pasi vagyok . Borsod , Nógrád , Heves megye ? Autóm van - írj .
Heló 26 eves bi ferfi vagyok, van sok jatekszerem es ruham. Szivesen meg osztanam massal hogyan szoktam jatszani magammal. Barki jelentkezhet , barmibe benne lennek :P Irjatok batran
Autós kalandra keresek aktívat a mai napra! Autómban szeretnélek szopni!
Dél Balaton,holnapra aktívokat keresek,ma délután is jó.
12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
Szopatnék, szopnék - meg amit szeretnél - amúgy diszkrét , ápolt uni pasi vagyok . Borsod , Nógrád , Heves megye ? Autóm van - írj .
Valaki Etele plaza ?.?
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is
Pécs Kaposvár és környéke utazni tudok
Pécs Kaposvár és környéke utazni tudok