Többen társaság szopathat alázhat Pesten Most helyem nincs 70-es buzi vagyok romák is lehetnek.
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben masztira orálra kukkolásra lehet csatlakozni srácoknak. Én már itt vagyok, szürke autóval hátul
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Holnap délelőtt 9 körül Miskolc Obi környékén autós kaland???
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos ,diszkrét bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos ,diszkrét bi uni srác vagyok
Ma este Bp és környékén partnert keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma valaki? sokmindenre nyitott vagyok, pest megyében
Sziasztok erden vagy kornyeken keresek bi parokat aktiv vagyok
Sziasztok,kellemes vasárnapot. Keresem unatkozó aktív,vagy uni biszex partnerem,orális ömökre,kellemes kertvárosi otthonomban cinkotán,legyen borotvált a zacsid,enyém is az. Higénia,disztréció,alap!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Imádom ha a számba brunyálnak. Pesti vagyok minden mennyiséget megiszok, többen is lehetnek.
Ien szűk lukkal rendelkező használható köcsög vagyok. Északpesti. Helyem nincs. Bárki haszálhatja a lukam. 70-es buzi vagyok.
Sziasztok! Arra vágyom , hogy alázva használva legyek! Keress…
10-óra fele valaki aki rendelkezik kocsival egy kölcsönös francia? De ha szeretnéd csak én szopok
Veszprém környékén szopatok.
Pest Megyei 50-es hellyel rendelkező férfivel ismerkednék ,aki alkalmanként használná a számat és nyelvemet tabuk és viszonzás nélkül !Korrekt,barátágos,alázatos férfi vagyok !
Pesten aktív pasi ma éjszaka? Nagy méret előny
Skype is elérhető! Adatlapot nézz.

Ma éjszaka Cegléden szopnék. Kocsiban szabadban.
Sziasztok. 24 éves macis srac vagyok,ma estére keresnem partneremet kölcsönös oralra,Nagyhegyesre, kisebb merettep rendelkezem ennek tudataban irj.