Tatabánya, Tata környékén idősebb macis pasi aki szopatni szeretne?
Aktív srác pasi aki ma jár Monor Gomba fele hely van 19 óráig rá érek.
Kalocsán szopnék szopatnék...
Potens,kitartó aktívot keresek diszkréten.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szerda délelőtt Cegléden leszek,szopni szeretnék de dugható is vagyok
Újpesten most?
Lenne kedve valakinek a kèpen làthatò fenekemet jól megdugni akàr most? Helyem van. Írj
Aki ma Budapesten szeretne szopatni,vagy dugni az írjon.hely van
Bi parokkal ismerkednek csak parok aktiv vagyok bpn
Marcali környékén bi srácok, párok?
11ker Bocskai úton srác???
Privátba írj
Privátba írj
Ma de. valaki dél Pest környékén?
Diszkrét ápolt bi vagy meleg pasit vagy párt keresek
Kis farkú uni bi pasit keresünk a közelünkből. jelentkezés képpel mail címen. szép napot mindenkinek.
Kecskemét? Adatlap alapján keresek....
Ma délelőtt Debrecenbe a vekerin szopnék.
Sziasztok jó farkú pasit szopnék 04.17 délután a városligetben 28 éves passzív fiú vagyok
Sziasztok jó farkú pasit szopnék 04. 17. délután a városligetben 28 éves passzív fiú vagyok
Ahogy ígértem, benéztem az Auchan glory-ba. 2probléma adódott: 1. Foglalt volt. 2. Olyan x@r szag volt, hogy... Szóval a későbbiekben néha felajánlom a glory-t, ha valakinek igénye van rá, de - inkább, még akkor is, ha vállalnom kell az arcom - kocsiban szopnálak le. Akit érdekel, üzenetben keressen.