Sziasztok! Bi uni. pasi vagyok.
Sziasztok! Bi uni. pasi vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 13:09
Törölt felhasználó (4591532)
VIP

Sziasztok! Ma estére ápolt partnerünket keressük orális szexre. Bi beállítottság előny.
Sashalom , megáló.nál találkoznék . .
Gumi. van nálam . ..
Gumi. van nálam . ..
Pápa,és Győr útvonalon, és környékein, keresek,hellyel rendelkező, szopatni szerető aktív partnert,aki meg is dugna, egy ezen a téren,,még kezdő, tapasztalatlan pasit.Melegek előnyben, de persze biszex is nyerő,a lényeg, tapasztalt, és jó kanos legyél, valami hellyel. Rendszeres tali is lehet...
Bp 11. Kerben szopnék. Helyem is van
Közöshokira fehérváron bisex srác vagy pasi szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Harisnyát női ruhát kedvelő 47 éves pasi vagyok! Szintén harisnyát kedvelő viselő ,idősebb pasival kocsikáznék!
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 14:19
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen ma este 9 után szopnék.
Holnap szigetszentmiklóson lecumiznék egy jo faszt!
Én szívesen megtenném.Faszszopó vagyok de nem nő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 13:45
Törölt felhasználó (4709227)

Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Juli 7 re Győrbe harmadiknak bi, pasi beszállónak.
Ha szopnál privizz s meglátogatlakBudapest
Budapesten valaki aktív?
Pápa-Győr között uni vagy aktiv srác kalandra? Kiváncsi heterók is bátran kereshetnek privátban
Debrecen környékén nincs senki aki kölcsönösen szopatna és és dugna aki talizni is mer
szopnék egy jó farkat ma dél pesten

Pápa, és Győr környékén keresek, hellyel rendelkező, szopatni szerető, aktív férfit, aki meg is dugna, egy ezen a téren még tapasztalatlan, pasit. Melegek, előnyben, de persze, biszex is nyerő, a lényeg tapasztalt, jó kanos legyél, és legyen valami helyed is.Rendszeres tali, is lehet.
Zalaegerszegen ma este 9 után szopnék.
Hello valaki esetleg most Tiszakécske és környékén aki talizna nem írogatni szeretnék regényt.irj privátban és tali ma most.