Izgalmas extrém perverz is érdekelne délután, este!
Sziasztok!
Szegeden vagy a környékén keresnék diszkrét, laza kalandot igényes sráccal (max 45 éves korig).
Szegeden vagy a környékén keresnék diszkrét, laza kalandot igényes sráccal (max 45 éves korig).
Szia bluntsman ha olvasod szeretnék veled beszélni sajnálom a múltkori dolgot bocsi
Pécsen letérdelek előtted és a számba vered a nedut .
Kiskunfélegyházán senki akinek van helye ? Privátban várom ha van valaki
Jászberényben valaki közös cumi?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Szegeden keresek hokipartnert
Szopni imadot keresek Ózd környékén ha van helyed utazom is
Elhanyagolt férj vagyok. Szűz pasitol. Keresem aki leszopna illetve dughato illetve dugna ha benne vagyok. Igényes popót keresek.
Reptérnél nagyfarkú bi pasi mostanában??
Mai napon aktív srácot vagy párokat keresek egy kis hancúrozásra,masszázst is kaptok. Kecskemét és környékén.Helyem van de utazni is tudok!
Holnap.ózdon szopni imadot keres egy nagymacko
Szeretnêm ha jól megkúrna valaki
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Zalaegerszegen holnap reggel, illetve szombaton délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban keress, köszönöm.
11ker Bocskai út környékén normális srácot keresek kora reggeli órákban!
Privátba írj!
Privátba írj!
Fiatal srácot keresek aki szeretné kiprobálni a szopást,de még nem volt rá alkalma...Pécs és kőrnyéke
Szigetszentmiklós kölcsönös hoki oral erdekel valaki 20 :30 körül
Sziasztok
Ma este Bp 17.ker?
Ma este Bp 17.ker?